CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Tribusten 125 tablet

0x
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:02092021
Výrobce:Amix - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:422 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Amix Tribusten 125 kapslí

Doplněk stravy
Tribusten je jeden z nejsilnějších produktů založených na přírodních surovinách. Kombinuje v sobě vysoce kvalitní Tribulus terrestris a komplex tzv. "testosteronových stimulátorů" - Saw Palmetto , Muira Puama, Panax Ginseng, Cucurbita Pepo, Avena Sativa a Cordyceps Sinensis. Tyto čistě přírodní látky napomáhají stimulovat zvyšování hladiny testosteronu a ještě více znásobují účinky Tribulusu.
Složení:
Obsah v 5ti kapslích : Extrakt Tribulus Terrestris (40% saponinů) 2000 mg, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), Extrakt Serenoa plazivá (Saw palmetto) 300 mg, Extrakt Muira puama 250 mg, Extrakt Panax ženšen 250 mg, Extrakt Tykve obecné (Cucurbita pepo) 200 mg, Extrakt oves setý (Avena sativa) 150 mg, Extrakt Housenice čínská (Cordyceps sinensis) 100 mg, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1620.4 kJ
Sacharidy - uhlohydráty61.7 g
Tuky6.6 g
Bílkoviny - proteiny19.21 g
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Avena sativa30 mg
Extrakt housenice čínská20 mg
Extrakt Panax ženšen50 mg
Extrakt tykve obecné40 mg
Muira Puama50 mg
Saw Palmetto Berries60 mg
Tribulus Terrestris extrakt400 mg
Dávkování:
Denní dávka je 5 kapslí rozdělených, 1 kapsle ráno na lačno, 2 kapsle odpoledne a 2 kapsle před spaním. Užívejte maximálně po dobu 8 týdnů. Poté následuje pauza min. 4 týdny. Upozornění: Nevhodné pro děti a mládež do 18 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Produkt byl vyroben v závodě, který zpracovává suroviny z mléka, vajec, sóji a korýšů. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Tribulyn 40% 120 kapslí

Tribulus 90% + B6 + Zinek 240 kapslí

Turkesterone 2 x 60 kapslí

Tribulus Terrestris vege 360 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna