CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Olympijský kotouč MARBO MW-O1,25-OLI 1,25 KG

0x
 
Kód zboží:A173461
Výrobce:MARBO
Dostupnost:3-5 dní
 
Cena:164 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:








Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.


S potěšením vám představujeme náš kotouč ze série MW-O, olympijské litinové závaží s jedinečným tvarem.

Zapomeňte na polovičatost a přesvědčte se, že nemá cenu utrácet peníze za nekvalitní čínské odlitky, které vůbec nedrží deklarovanou hmotnost a mají tak nedbalé vrtání, že na ose nejsou stabilní. Skoncujte s podomácku vyrobenými betonovými odlitky svépomocí a nechte se přesvědčit, že kvalita MARBO Sport pro vás znamená dosud nepoznaný komfort a kulturu tréninku!

Chceme vám nabídnout přesně to, co chcete - co nejtenčí kotouče. Máme skvělou zprávu: naše závaží jsou silná pouze 1,4 až 3,4 cm! Díky tomu se vám na osu zaručeně vejde tolik závaží, kolik chcete. Spolupracujeme s velkou profesionální Evropskou slévárnou, takže zaručeně obdržíte výrobek nejvyšší kvality, který splňuje všechny evropské normy.

Chceme vás ujistit, že závaží od společnosti MARBO Sport jsou tou nejlepší volbou, kterou můžete udělat. Středový otvor je dokonale přizpůsoben pro olympijskou osu, což zajišťuje bezkonkurenční stabilitu během intenzivního tréninku. O nepravidelném, špatně vyvrtaném otvoru, vůli nebo kývání zde nemůže být ani řeč.


Parametry:

  • Materiál: šedá litina
  • Rozměry:
    • průměr kotouče: 15 cm
    • tloušťka kotouče: 14 mm
    • průměr vrtání: 51 mm
  • Hmotnost: 1,25 kg (+- 5%)

Upozornění:

  • Záruka 12/24 měsíců


V této kategorii výrobků také nabízíme:


Stojany ke klikům MARBO MH-D011

Barevný bumper kotouč HMS CBR 15 kg

Zátěžový pás DBX BUSHIDO DB1

Masážní gymnastický míč HMS YB03N 55 cm modrý




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna