CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Basketbalový koš NILS ZDK020

0x
 
Kód zboží:A1020009
Výrobce:NILS
Dostupnost:3-5 dní
 
Cena:6 440 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:








Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.


Objevte skutečný požitek z basketbalu s naším košem ZDK020 od společnosti NILS! Náš basketbalový koš byl vytvořen tak, aby vám poskytl nezapomenutelné zážitky na hřišti a posunul úroveň vaší hry na vyšší stupeň.

Koš ZDK020 byl vyroben z vysoce kvalitních a odolných materiálů, které zajišťují spolehlivost a dlouhou životnost i při náročném používání. Díky robustní konstrukci a odolnosti vůči povětrnostním vlivům je náš koš ideální pro vnitřní i venkovní použití. Deska o rozměrech 110 x 75 centimetrů je vyrobená z průhledného PVC a vydrží i ty nejtvrdší rány. Ocelová obruč o průměru 45 centimetrů je odpružená pomocí 2 silných pružin, toto řešení prodlužuje životnost koše a zajišťuje profesionální požitek ze hry. Do mohutné základny o rozměrech 113 x 73 centimetrů se vejde 75 litrů vody pro maximální stabilitu koše. Pro dobrou mobilitu je základna osazena válečky pro snadné přesouvání.

Díky možnosti nastavení výšky se koš dokonale přizpůsobí vašim potřebám. Ať už jste začátečník, nebo zkušený šampion, náš koš vám poskytne dokonalé nastavení pro maximální využití vašeho potenciálu. Změna výšky se provádí uchopením madla, stisknutím tlačítka a posuvem madla po regulační tyči, která je cejchovaná, abyste okamžitě věděli, v jaké výšce se aktuálně nachází obruč. Výšku obruče lze nastavit do 5-ti úrovní v rozsahu od 2,45 do 3,05 metru.

Důvěřujte našemu basketbalovému koši a objevte radost a vzrušení z basketbalu na zcela nové úrovni. Připravte se na nezapomenutelné okamžiky na hřišti a získejte si srdce diváků svými úžasnými smeči a přesnými hody. Vyberte si kvalitu značky NILS!


Parametry:

  • Materiál: Ocel, PVC, PP, PE
  • Celková výška: 3,07 - 3,67 m
  • Výška obruče od země: 2,45 - 3,05 m
  • Průměr obruče: 45 cm
  • Rozměry desky: 110 x 75 cm
  • Rozměry základny: 113 x 73 cm
  • Objem základny: 75 l
  • Celková hmotnost: 28 kg (bez vody)

Upozornění:

  • Není určeno pro komerční použití
  • Záruka 24 měsíců


V této kategorii výrobků také nabízíme:


OCELOVÁ FOTBALOVÁ BRANKA 2,43 x 1,5 m BR240 NILS

Basketbalový koš NILS ZDKA21

Basketbalový koš NILS ZDK021A

Fotbalová síť NILS NT8245




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna