CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Focus X 60 kapslí

0x
D
E
Q
V
 
Kód zboží:83210101
Výrobce:USN - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:575 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Focus X 60 kapslí

USN Focus X je navržen pro zvýšení bdělosti a zlepšení koncentrace pro následující trénink nebo v případě nutnosti energetické podpory. Kyselina pantothenová přispívá k normální psychickým funkcím a energetickému metabolismu. Díky obsahu hořčíku přispívá ke snížení únavě a vyčerpání, k normálním psychickým funkcím a normálnímu fungování nervového systému. Kofein snižuje únavu a zvyšuje koncentraci. USN Focus X je vhodný pro vegany. Bez laktozy, lepku a cukru.
Složení:

Průměrné výživové hodnoty v jedné porci (2 kapsle):
Kyselina listová 200µg, Kyselina pantothenová 6mg, Hořčík 188mg, Zinek 10mg, Extrakt z kořenu Panax Korean Ginseng 10:1 400mg, Coffeine TM Přírodní kofein 200mg, Extrakt z Rhodiola rosea 200mg, Extrakt z Pinus massoniana 79mg, BioPerine® (Extrakt z černého pepře 50:1) 10mg.


Složení:
Extrakt z kořenu Panax Korean Ginseng 10:1, Kapsle (Hydroxypropylmethyl celulosa, Barvivo (Oxid titaničitý)), Coffeine TM Přírodní kofein ze zelených kávových zrn (Coffee arabica), Extrakt z Rhodiola rosea, Oxid hořečnatý, Extrakt z Pinus massoniana, Plnidlo (mikrokrystalická celulosa), Oxid zinečnatý, BioPerine® (Extrakt z černého pepře 50:1 z Piper nigrum), D-pantothenát vápentý, Kyselina listová, protispékavá složka (oxid křemičitý, stearát hořečnatý)
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Hořčík94 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová3 mg
Vitamín B9 - kyselina listová100 mcg
Zinek5 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Extrakt z černého pepře5 mg
extrakt z korejského ženšenu200 mg
Extrakt z Pinus massoniana39.5 mg
Přírodní kofein PurCaf100 mg
rhodiola rosea extrakt100 mg
Dávkování:
Konzumujte dvě kapsle ráno před snídaní nebo před ranním tréninkem Upozornění: Obsahuje kofein (200mg v jedné porci (2 kapsle)) a extrakt z kůry borovice (79mg v jedné porci (2 kapsle)). Nepřekračujte konzumaci 400mg kofeinu za den ze všech zdrojů. Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku (2 kapsle). Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro kojící a těhotné ženy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal Upozornění pro alergiky: Neobsahuje běžné alergeny.

Měrná cena: 10 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Braintus respawn 90 kapslí

The Cortisol Blockers 60 kapslí

Coffi Time 90 kapslí

Guarex® Energy Mental SHOT 20 x 60 ml BOX Mojito




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna