CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



MCT oil 500 ml

0x
E
Q
X
 
Kód zboží:45106013
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:337 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MCT oil 500 ml

OstroVit MCT Oil je doplněk stravy, který je zdrojem MCT mastných kyselin se středně dlouhým řetězcem. Je to přípravek dostupný v tekuté formě vhodné ke konzumaci, balený v plastové lahvičce bez BPA. Tento produkt se doporučuje zejména pro sportovce a fyzicky aktivní lidi.
Zdroj mastných kyselin se středně dlouhým řetězcem MCT (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem) - Jedna porce doplňku stravy obsahuje 12 g tuků včetně kyseliny kaprinové nebo kaprylové.
Účinnost - Balení produktu o objemu 500 ml vystačí na 39 porcí doplňku stravy.
Pohodlná forma - Přípravek ve formě oleje umožňuje snadné doplnění a je skvělým řešením pro lidi, kteří mají potíže s polykáním tablet.
Neutrální chuť a vůně, která nezpůsobuje nepohodlí během suplementace.
Vhodné pro vegetariány a vegany - Výrobek neobsahuje složky živočišného původu.
MCT olej – mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem
MCT olej neboli triglyceridy se středně dlouhým řetězcem jsou nasycené tuky, které se skládají z mastných kyselin obsahujících 6 až 10 (a podle některých zdrojů až 12) atomů uhlíku.

MCT olej se nejčastěji získává z kokosového oleje, ale i palmového oleje nebo mléčného tuku. Přestože se jedná o nasycené tuky, liší se od ostatních mastných kyselin této skupiny, což vyplývá mimo jiné z odlišného způsobu vstřebávání - MCT olej se vstřebává z buněk střevního epitelu a pomocí portální žíly jde přímo do jater , což znamená, že sloučenina z trávicího systému se dostává přímo do oběhového systému rychlostí podobnou glukóze. Jeho trávení navíc nevyžaduje přítomnost lipázy a žluči, což příznivě ovlivňuje tempo procesu. MCT olej se skládá z mastných kyselin, jako je kyselina kapronová obsahující šest atomů uhlíku, kyselina kaprylová s osmi uhlíky nebo kyselina kaprinová sestávající z deseti molekul uhlíku. Jedná se o produkt, který se často používá jako součást vitamínových doplňků stravy - MCT olej jako zdroj tuku pozitivně ovlivňuje vstřebávání vitamínů rozpustných v tucích. Kromě toho je sloučenina zdrojem energie, která se vyznačuje neutrální chutí a vůní, díky čemuž ji ochotně užívají lidé na ketogenní dietě, mj. jako přísada do neprůstřelné kávy. MCT olej se také používá v kosmetice jako přísada do produktů péče o pleť a vlasy.

Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 500 ml
Počet porcí na nádobu: 39
Velikost porce: 12 g
Nutriční hodnoty na 100 g na porci % RI*
Energie 2847 kJ / 680 kcal 342 kJ / 82 kcal 4 %
Tuky 100 g 12 g 17 %
- z toho nasycené mastné kyseliny 100 g 12 g 60 %
Sacharidy 0 g 0 g -
- z toho cukry 0 g 0 g -
Bílkoviny 0 g 0 g -
Sůl 0 g 0 g -
SLOŽENÍ MASTNÝCH KYSELIN:
C8:0 Kyselina kaprylová 50 - 65 g 6,0 g - 7,8 g -
C10:0 Kwas Kyselina kaprinová 30 - 45 g 3,6 g - 5,4 g -
*RI - Referenční příjem
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
DMAE20 mg
Dávkování:
Užívejte porci přípravku 12 g (2 polévkové lžíce) 2x denně s jídlem. Doporučenou porci produktu lze každé 3 dny zvýšit o 12 g, abyste získali optimální porci přizpůsobenou vašim potřebám. Konzumace jednorázového množství více než 100 g produktu může způsobit gastrointestinální potíže. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 67 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Adapto test NEW 120 kapslí

True MCT 500 ml

DMAE 120 kapslí

MCT oil powder 200 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna