CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



True MCT 500 ml

0x
E
Q
X
D
 
Kód zboží:67106011
Výrobce:Ancient Brave
Dostupnost:skladem
 
Cena:831 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

True MCT 500 ml

CO JSOU TO TRUE MCT ?

True MCT jsou prémiové, panensky čisté MCT tuky izolované z výběrových kokosových ořechů a to POUZE za využití 100% čisté vodní páry. To znamená bez použití jakýchkoliv jiných chemických rozpouštědel a extrakčních metod, které zanechávají stopová rezidua nežádoucích látek. Kokosy, které prochází náročnou selekcí, jsou pěstovány 100 % udržitelným způsobem v rámci ekologického pěstitelství. Díky tomu si uchovávají absolutní čistotu, unikátní vlastnosti a ohleduplnost k životnímu prostředí, na rozdíl od produktů z palmového oleje.

True MCT obsahuje čistý izolát dvou nejdůležitějšíchi MCT frakcí C8 a C10 v optimalizovaném poměru 3:2 = 60% tvoří frakce C8 a 40% tvoří frakce C10. Právě tyto dva druhy MCT tuků mají nejvýraznější vlastnosti týkající se produkce buněčné energie, využití ketonů tělem, spalování nadbytečného tuku a tlumení nežádoucích procesů v těle. Není náhodou, že se tyto dva druhy důležitých MCT tuků nacházejí v lidském kolostru a mateřském mléce.
•MCT C8 (kyselina kaprylová): FAST RELEASE ENERGY = rychlá a stabilní energie ATP, bez ukládání do tukovách zásob
•MCT C10 (kyselina kaprinová): MEDIUM-FAST RELEASE ENERGY + HEALTH BOOSTER = středně rychlá a stabilní energie ATP + vitalita a odolnost

True MCT C8 a C10 jsou špičkovými superčistými metabolickými tuky určenými pro dodání energie tělu i mozku. Frakce C8 se vstřebává vysokou rychlostí, frakce C10 střední rychlostí, vzájemný ideální poměr 3:2 garantuje optimální využitelnost. Tento typ tuků (MCT = medium chain triglycerides, triglyceridy se středním řetězcem) dodává energii, udržuje pocit sytosti a zároveň se díky svým vlastnostem přímo účastní procesu výroby buněčné energie. Tím pádem se neukládají ve formě tukových buněk. Jde tak o naprosto ideální zdroj energie v případě, kdy chceme nahradit běžnou stravu v rámci odbourávání tuku, nebo přerušovaného půstu.

V ČEM JE ROZDÍL?

+ Premiový produkt
+ Superčisté MCT tuky přímo z kokosů z udržitelného ekologického pěstitelství
+ Optimalizovaný tzv. zlatý poměr čistých frakcí C8 a C10 = 3:2 (fast release: medium fast release)
+ C8 a C10 = dva benefity v jednom = Performance & Health
+ Etická a šetrná produkce (udržitelné – ekologické zemědělství)
+ Izolace POUZE za použití 100% čisté vodní páry
+ NE z palmového oleje, který je výživově velmi sporný a jeho nadprodukce poškozuje životní prostředí
+ NE izolace za použití rozpouštědel a chemikálií (většina dostupných produktů na trhu)
+ Vysoká využitelnost, bez zápachu, bez pachuti
+ 100% přírodní složení
+ GMO free
+ Gluten free (bez lepku)
+ Sugar free (bez přidaného cukru)
+ NO Big agrobusiness

PROČ UŽÍVAT TRUE MCT?

Pokud zahrnete True MCT (optimálně ve spojení s Coffee + Collagen nebo Cacao + Collagen), podpoříte přirozeným a jemným způsobem ketogenní procesy. Na rozdíl od ketogenních diet postavených na drastickém omezení sacharidů a tuků (a volbě těch nesprávných), však přitom nebudete devastovat tělo, naopak. MCT jako zdroj energie také podporují fyzický i psychický výkon – budete se cítit nasycení, avšak bez nežádoucího pocitu plnosti.

+ Nastartování přirozených ketogenních procesů
+ Doplnění potřebné energie pro tělo i mozek bez nabírání hmotnosti
+ Pocit sytosti. potlačení chuti k jídlu
+ Vhodný pro pravidelnou preventivní konzumaci
+ Vhodný pro tzv. přerušované půsty (Brave Metoda)
+ Vhodný do diety, keto diety a paleo diety

O značce Ancient Brave
S Ancient Brave si dopřejete luxus křišťálově čistých a zároveň maximálně účinných produktů, vycházejících ze starobylých znalostí o efektivním stravování. Ty nabízí etickou a zdravou alternativu k současnému trendu radikálních diet, které mají v dlouhodobém měřítku devastující účinek na organismus. S Ancient Brave přirozeným způsobem a bez újmy na zdraví optimalizujete hmotnost, ale také znova nastartujete optimální fyzickou i psychickou kondici. Za kvalitou prémiové britské značky stojí dvě úspěšné ženy: Annelie Whitfieldová uznávaná hollywoodská kaskadérka, která se posledních 15 let věnuje naturopatii a léčbě bylinkami a Kate Prince, která je zkušeným mediálním specialistou. Značka Ancient Brave patří v současné době k absolutní špičce na britském trhu v rámci prémiového sortimentu zaměřeného na kvalitu a náročného zákazníka.
Složení:
60 % C8 a 40 % C10 - triglyceridy se středně dlouhým řetězcem (MCT). Získané ze 100% udržitelných kokosů.

Doplněk stravy s obsahem MCT (60 % C8 + 40 % C10).

Dávkování:
5-10 ml denně. Rozmíchejte do nápoje nebo smoothie dle vaší volby, nebo užívejte je tak ze lžičky. Pro bezproblémové zažívání doporučujeme začít s poloviční dávkou 5 ml a postupně zvýšit na 10 ml denně. Balení obsahuje 50 plných dávek. Upozornění: Skladujte v chladu, suchu a temnu, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Děti, těhotné a kojící ženy, konzultujte užití s lékařem.

Měrná cena: 166 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Adapto test NEW 120 kapslí

DMAE 120 kapslí

MCT oil powder 200 g

MCT oil 500 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna