CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



L-Theanine + Tyrosine vege 90 kapslí

0x
D
E
Q
I
 
Kód zboží:45105003
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:234 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Theanine + Tyrosine vege 90 kapslí

L-tyrosin je organická chemická sloučenina, která patří do skupiny proteinových aminokyselin. Jedná se o velmi důležitou sloučeninu, která se podílí na syntéze tak důležitých katecholaminů, jako je dopamin nebo epinefrin (adrenalin). Jedná se o velmi důležité neurotransmitery, které silně korelují s příslušnou koncentrací tyrosinu v těle. L-tyrosin plní „nutriční“ funkci naší štítné žlázy. Jeho nedostatek může způsobit jeho dysfunkci, např. ve formě hypotyreózy.

L-theanin je organická chemická sloučenina, neproteinová aminokyselina, strukturně podobná neurotransmiterům GABA a glutamátu, díky které prochází hematoencefalickou bariérou. L-theanin je relaxační prostředek a také má za následek snížení pocitu stresu a zlepšení pozornosti nebo koncentrace, což z něj činí jednu ze známých látek s adaptogenními účinky. Může podporovat hubnutí a také eliminovat škodlivé stimulační účinky kofeinu.
Složení:
L-tyrosin, L-theanin, potahovací kompozice (objemové činidlo: hydroxypropylmethylcelulóza).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, korýše, ryby.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
L-Theanin200 mg
L-Tyrosin300 mg
Dávkování:
1 kapsle denně s jídlem.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


L-Theanine Natural 60 kapslí (Luontainen L-Teaniini)

L-Theanine vege 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna