CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



L-Theanine vege 90 kapslí

0x
D
E
Q
I
 
Kód zboží:45105001
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:173 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Theanine vege 90 kapslí

L-Theanine je veganský doplněk stravy určený pro lidi, kteří žijí v neustálém napětí, pociťují skleslost nebo mají problémy s učením a koncentrací. Díky kombinaci L-theaninu s inulinem doplněk navíc podporuje trávicí systém.

Theanin je biologicky aktivní neproteinová aminokyselina přirozeně se vyskytující v čajových listech, tvoří asi 1-2,5 % jejich suché hmotnosti a dodává čajovému nálevu charakteristickou chuť umami. Vzhledem k tomu, že chemická struktura L-theaninu je velmi podobná glutaminu, je schopen procházet hematoencefalickou bariérou. Díky tomu může mít přímý dopad na naše kognitivní funkce, např. může snížit pocit skleslosti, podpořit učení a snížit fyzickou únavu po intenzivním tréninku.

L-theanin je schopen regulovat hladinu serotoninu a dopaminu, díky čemuž má uklidňující a relaxační účinek, aniž by způsoboval nadměrnou ospalost. Navíc dokáže pozitivně ovlivnit kvalitu samotného spánku a usnadnit usínání.
Složení:
L-theanin, inulin, obal tobolky (plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, korýše, ryby.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
L-Theanin200 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Inulin100 mg
Dávkování:
1 kapsle denně s jídlem.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


L-Theanine Natural 60 kapslí (Luontainen L-Teaniini)

L-Theanine + Tyrosine vege 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna