CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Energetický gel LONG TRAIL tuba 70g

0x
E
Q
V
 
Kód zboží:54114021
Výrobce:Penco - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:46 Kč vč. DPH
 
malina
pomeranč
růžový grep
slaný karamel




Doporučujeme alternativy:


Caffeine gel long trail 35g káva
Energy gel 670g 500ml
Energy gel long trail 35 g pomeranč
Energy gel long trail 35g citron
Energy gel long trail 35g růžový grep
Energy gel long trail 35g slaný karamel




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Energetický gel LONG TRAIL tuba 70g

2 dávky skvělého energy gelu v praktické, jednou rukou uzavíratelné tubě. Nově obsahuje unikátní disacharid Palatinosu s nižším glykemickým indexem a postupným uvolňováním energie. Neobsahuje přidaná zahušťovadla.

HLAVNÍ VÝHODY Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL 70g:

1.Speciální směs maltodextrinů a jednoduchých cukrů
2.10% isomaltulózy (Palatinose TM)
3.Ionty sodíku a draslíku
4.Neobsahuje přidaná zahušťovadla
5.2 dávky v praktické, jednou rukou uzavíratelné menší tubě

PROČ POUŽÍVAT Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL 70g?

Nezbytnou podmínkou pro pokračování ve výkonu vysoké intenzity je zpomalení úbytku sacharidových zásob (svalového glykogenu) a právě pro tuto chvíli je tu Penco® ENERGY GEL LONG - unikátní energetický gel, založený na kombinaci sacharidů, elektrolytů a vitamínu E.

Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL zvyšuje hladinu sacharidového „paliva“ před a během výkonu. Obsahuje speciální směs komplexních sacharidů (maltodextrinů) a jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) a nyní nově i Palatinosu pro postupné uvolňování energie během déletrvajících sportovních výkonů.

Isomaltulosa Palatinose TM je. přírodní látka, pomalu stravitelný sacharid s nízkým glykemickým indexem V těle se metabolizuje pomaleji než jiné cukry bez výrazného zvýšení hladiny glukózy, Svalům a mozku poskytujestejné množství energie jako sacharóza nebo glukóza, ale v delším časovém intervalu.

Přítomné ionty Na+ (sodíku) a K+ (draslíku) doplňují minerály, ztracené potem během náročného výkonu. Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL je obohacen vitamínem E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, jehož nebezpečí hrozí zejména při extrémní fyzické zátěži.

Neobsahuje přidaná zahušťovadla, která mohou u některých sportovců vyvolávat žaludeční potíže. Gelová konzistence Penco gelů je dosahována speciální výrobní technologií využívající přirozených vlastností použitých surovin.
Složení:
maltodextriny 44%,voda, isomaltulóza* (PalatinoseTM) 10%, glukóza, fruktóza, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, citronan draselný, citronan sodný, mořská sůl, aroma, beta karoten, konzervační látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín E (DL-alfa-tokoferyl-acetát).* Isomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1180 kJ
Sacharidy - uhlohydráty68 g
Sůl0.4 g
Z toho cukry24 g
Energetická hodnota280 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Draslík170 mg
Sodík170 mg
Dávkování:
5-10 min před výkonem se používá 1 dávka (asi ½ tuby), během výkonu každých 30 min nebo podle potřeby další dávka. Každá dávka se zapije 100-150 ml vody nebo hypotonického nápoje. Maximální doporučená denní dávka jsou 3 tuby. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Před použitím odstraňte pojistnou fólii pod uzávěrem. Po otevření spotřebujte do druhého dne. Není určeno pro děti do 6 let.

Měrná cena: 46 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna