CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pre sport carboloader 45g cola kofein

0x
E
Q
R
K
N
V
 
Kód zboží:12114025
Výrobce:Enervit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:50 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Enervit Carbo jelly C 2:1 50g tropické ovoce
Pre sport carboloader 45g brusinka
Pre sport carboloader 45g pomeranč




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Enervit Pre sport carboloader 45g

Enervit Pre Sport je na sacharidy bohaté energetické želé, které doporučujeme konzumovat před intenzivní a dlouhotrvající fyzickou námahou. Specifické složení Enervit Pre Sport zajišťuje doplňování postupně se uvolňující energie ze sacharidů s nízkým glykemickým indexem (isomaltulóza tvoří 30% celkového obsahu sacharidů). Enervit Pre Sport je ojedinělý nízkoglykemický produkt s nulovým obsahem tuků a bílkovin, což zajišťuje lehkou stravitelnost a plynulé doplňování energie.

optimalizuje hladinu krevního cukru, čímž zamezí nástupu nežádoucí hypoglykémie před výkonem
je lehce stravitelný, neobsahuje žádný tuk
jedno balení obsahuje 50 mg kofeinu (ekvivalent jednoho šálku kávy)
na trhu ojedinělá potravina s těmito vlastnostmi

nejvýznamnější přínos: svým složením představuje optimální jídlo 1-2 hodiny před výkonem, s obsahem kofeinu

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce.
Složení:
obsahuje: fruktózový sirup (42,6%); glukóza (16,5%); isomaltulosa (16,2%, isomaltulosa je zdrojem glukózy a fruktózy); želírující látka: pektiny; regulátor kyselosti: kyselina citronová; barvivo: karamel; regulátor kyselosti: citrát sodný; kofein (0,11%); konzervační látky: benzoan sodný, sorban draselný; stabilizační látky: tetrasodný difosfát, polyfosfát sodíku, monofosfát vápníku.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota982 kJ
Isomaltóza16.3 g
Sacharidy - uhlohydráty57 g
Z toho cukry53.5 g
Energetická hodnota231 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Sodík600 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Kofein111 mg
Dávkování:
Kdy je vhodné je konzumovat (konkrétní příklady): před tréninkem je-li doba mezi jídlem a další sportovní aktivitou jen několik hodin, snězte jedno želé Enervit Pre Sport od 1 hodiny do 30 minut před zahájením cvičení. vytrvalostní sporty Enervit Pre Sport jako součást snídaně zajistí optimální postupné uvolňování přijaté energie ze sacharidů během výkonu doporučená dávka jsou 2-3 želé Enervit Pre Sport před závodem nebo před tréninkem: 2 želé Enervit Pre Sport (pomerančová příchuť) 2 hodiny před výkonem 1 želé Enervit Pre Sport (příchuť cola s kofeinem) přibližně 30 minut před zahájením výkonu Doporučené dávkování (obecně): Snězte dvě želé (á 45g) 1-2 hodiny před intenzivním nebo dlouhotrvajícím fyzickým výkonem.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna