CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Fitness protein bread 100 g

1x
D
N
 
Kód zboží:05111001
Výrobce:Prom In - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:28 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Proteinový chléb fitness 100g

Chléb vynikající chuti s vysokým obsahem bílkovin, vlákniny a minerálů. Vhodné i pro bezlepkovou dietu. Balení: krabička 100 g.

Bílkoviny můžete konzumovat v rozličných formách a to buď ve zcela přirozené stravě jako je maso, vejce, tvaroh či jiné mléčné výrobky, ale i ve formě doplňků výživy jako jsou proteinové koncentráty, proteinové tyčinky nebo... extrudované plátky. Ty příznivcům zdravé výživy připomínají tak oblíbené, ale svojí koncepcí již zastaralé rýžové chlebíčky, lidově řečeno „polystyren".

Pro kulturisty v předsoutěžních dietách, ale i pro ženy snažící se o redukci svojí tělesné váhy, bývají tyto produkty každodenní součástí jejich jídelníčku. A nutno hned dodat, že nedělají dobře! Proč? Tyto tak zvané pufované výrobky (nafouknutí zrna za vysokých tlaků a teplot) mají totiž vysoký glykemický index a to je pro diety vrcholně nežádoucí, neboť po jejich konzumaci se prudce zvýší hladina krevního cukru a následný jeho pokles vlivem inzulinu vyvolá velmi silný pocit hladu. Existuje jiná, přijatelnější, ale obdobná varianta, abychom poskytli našemu organismu nutričně cenné látky, zároveň ho zasytili, dodali dostatek bílkovin, vlákniny a komplexních sacharidů? Jsou to právě extrudované plátky Fitness Protein Brad. Co tento výrobek tak zásadně kvalitativně odlišuje od již zmiňovaných rýžových chlebíčků?

Velmi rychlá příprava
S vysokým obsahem bílkovin
S vysokým obsahem vlákniny 10% !!!
S vysokým obsahem minerálií (amarantová mouka)
Obsahuje nutričně cenné látky
Obsahuje komplexní sacharidy
Pro zdravý životní styl
Prakticky bez tuků
Zasytí na dlouhou dobu

Je to dáno použitím jedné z nejprogresivnějších technologií při zpracování obilnin a to je extruze. Ta za použití vysokých tlaků, teplot a mechanických sil vytváří z použitých surovin pórovitou, jakousi nadýchanou hmotu, kdy výsledný výrobek má velký objem a zároveň nízkou hmotnost, ale vyznačuje se vysokým obsahem bílkovin, cukrů s převažujícím podílem škrobů, je prakticky bez tuků, ale – a tomu bych věnoval velkou pozornost – s 10% podílem vlákniny, která je v současné průmyslově upravované stravě velmi deficitní. Tento extrudovaný plátek Vám poskytuje nejenom cenné živiny v optimálním poměru, ale od rýžových chlebíčků se odlišuje i nižším glykemických indexem a díky tomu Vás zasytí na dlouhou dobu. Suroviny, které jsou použité k jeho výrobě – kukuřice, rýže a zvláště amarantová mouka, která je velmi ceněná pro vysoký obsah minerálií, mají celozrnný charakter, kdy právě slupka obsahuje ty nejcennější živiny. Obsah hrachu a hrachové bílkoviny zajišťuje to, co je pro kulturisty a silové sportovce nejcennější – a to jsou právě bílkoviny. Díky extrudovaným plátkům si je můžete dopřát kdykoli, ať jste doma nebo v práci. Jsou vhodné i pro všechny, kteří musí držet bezlepkovou dietu, protože neobsahuje bílkovinu gluten, která je běžnou součástí výrobků z obilovin. Až se seznámíte s přirozenou chutí, která je doprovázená i příjemnou vůní těchto extrudovaných plátku, tak se jistě stanou samozřejmou a každodenní součástí Vaší racionální stravy!
Složení:
Kukuřice, amarantová mouka, rýže, hrách žlutý, hrachová bílkovina, jedlá sůl, cukr.
•S vysokým obsahem bílkovin
•S vysokým obsahem vlákniny 10%
•S vysokým obsahem minerálií (amarantová mouka)
•Obsahuje nutričně cenné látky
•Obsahuje komplexní sacharidy
•Pro zdravý životní styl
•Prakticky bez tuků
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Nasycené (tuky)0.2 g
Sůl0.3 g
Vláknina9.7 g
Z toho cukry2 g
Energetická hodnota343 (1452kJ) kCal

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 1kg
Hodnocení zákazníků:
Václav Žák
18.10.2018 15:55:32
skvělé složení za skvělou cenu



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna