CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Protein block 15 x 90g

0x
B
S
D
N
 
Kód zboží:91111001
Výrobce:Best Body nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 009 Kč vč. DPH
 
chocolate
coconut
vanilla
yoghurt lemon




Doporučujeme alternativy:


Protein block 90g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Protein block 15 x 90g

Proteinová tyčinka s 51% bílkovinami a nízkým obsahem sacharidů.
S Protein Block lze rychle a snadno pokrýt denní potřebu bílkovin.

Protein je pro tělo důležitý, protože je stavebním kamenem svalů. Protein pomáhá budovat a udržovat svaly a udržovat normální kosti.

Protein Block je skvělou alternativou ke konvenčním čokoládovým tyčinkám. Poleva je tvořena z mléčné čokolády a maltitolem.

Je k dispozici v mnoha lahodných příchutích. Pro vysoký obsah bílkovin je ideální před i po tréninku. Je také ideální na cesty nebo jako svačina.
Složení:
Vanilka: hydrolyzát kolagenu, zvlhčovadlo (glycerin), 13% obal z plnotučné mléčné čokolády (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny (sója), přírodní vanilková příchuť), 10 % koncentrát mléčných bílkovin, 8% kaseinát vápenatý, 7,3% izolát sójové bílkoviny, 1% izolát syrovátkové bílkoviny, aroma, palmový tuk, sladidlo (maltitolový sirup), kuchyňská sůl, 0,03% prášek z vanilkového lusku, sladidlo (sukralóza), antioxidant (alfa-tokoferol). Kakao: minimálně 11%.

Jogurt Citron: hydrolyzát kolagenu, 13% bílá čokoláda (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilková příchuť), 11,7% koncentrát mléčné bílkoviny, zvlhčovadlo (glycerin), 8,1% kaseinát vápenatý, sladidla (maltitolový sirup), aroma, palmový tuk, 4,3% izolát sójové bílkoviny, 1,7% odtučněné mléko - jogurtový prášek, 1% syrovátkový nproteinisolat, emulgátor (lecitin), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), sůl, sladidlo (sukralóza), antioxidanty (alfa-tokoferol), extrakt z kurkumy. Kakao: minimálně 11%.

Makadamový ořech: hydrolyzát kolagenu, zvlhčovadlo (glycerin), poleva z plnotučné mléčné čokolády 13% (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitin, přírodní vanilkové aroma), 10% mléčná bílkovina koncentrát, 6,8% kaseinát vápenatý, aroma, 6,3% sójový proteinový izolát, palmový tuk, sladidlo (maltitol), 2% sekané makadamové ořechy, 1% syrovátkový proteinový izolát, jedlá sůl, sladidlo (sukralóza), antioxidant (alfa-tokoferol). Kakao: nejméně 35,4 %.

Kokos: hydrolyzát kolagenu, zvlhčovadlo (glycerin), 13% povlak z mléčné čokolády (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilková příchuť), 10% koncentrát mléčné bílkoviny, 8,5% kaseinát vápenatý, aroma, 6% izolát sojového proteinu, palmový tuk, sladidlo (maltitolový sirup), 2% kokosové vločky, 1% izolát syrovátkové bílkoviny, emulgátor (lecitin), kuchyňská sůl, sladidlo (sukralóza), antioxidant (alfa- tokoferol). Kakao: minimálně 11%.

Čokoláda: hydrolyzát kolagenu, zvlhčovadlo (glycerin), 13% povlak z mléčné čokolády (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny (sója), přírodní vanilková příchuť), 10% mléko proteinový koncentrát, 1% kaseinát vápenatý, aroma, 5,2% izolát sojového proteinu, palmový tuk, sladidlo (maltitol sirup), čokoládové sojové proteinové nugety (sójový proteinový izolát, kakao, tapiokový škrob), 2% vysoce odmaštěný kakaový prášek, 1 % izolát syrovátkového proteinu, stolní sůl, sladidlo (sukralóza), antioxidant (alfa-tokoferol). Kakao: minimálně 11%.

*Výživové údaje pro příchuť vanilka.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1518 kJ
Sacharidy - uhlohydráty28 g
Sůl0.58 g
Tuky9.6 g
Z toho cukry1.7 g
Z toho nasycené mastné kyseliny5.5 g
Z toho vícesytné alkoholy24000 mg
Bílkoviny - proteiny51 g
Energetická hodnota361 kCal
Dávkování:
Upozornění: Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Pro dobré zdraví je důležitá pestrá, vyvážená strava a zdravý životní styl.

Měrná cena: 67 Kč vč. DPH / 1ks



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna