CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Protein crunch bar 12 x 35g

0x
B
S
D
N
 
Kód zboží:91111027
Výrobce:Best Body nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:489 Kč vč. DPH
 
banana chocolate
caramel cream
chocolate crisp
toffee caramel




Doporučujeme alternativy:


Protein crunch bar 35g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Protein crunch bar 12 x 35g

PROTEIN CRUNCH BAR - 35 G TYČINA
křupavá proteinová tyčinka s lahodnou polevou z mléčné čokolády, kvalitním proteinem uvnitř s minimálně 32 % bílkovin se sójovými křupkami a jemným karamelem v různých, lahodných příchutích a nízkým obsahem cukru

Pokud máte chuť na sladké, pozor!
S Crunch Bar od Best Body Nutrition můžete mlsat bez pocitu viny. Tato křupavá tyčinka o váze 35 gramů zaujme nejen lehkým obsahem bílkovin a nízkým obsahem cukru, ale také jedinečným složením.
Crunch Bar, doplněný vzdušnými sójovými křupkami a lahodným karamelovým krémem uvnitř, pokrytým mléčnou čokoládou, která se rozpouští v ústech, je skutečnou lahůdkou.

Ve srovnání s běžnými čokoládovými tyčinkami má Crunch Bar obzvlášť nízký obsah cukru. Díky tomu je tyčinka vhodná pro všechny sportovce na dietě nebo pro ty, kteří mají chuť na sladké, jednoduše jako alternativa ke klasickým čokoládovým tyčinkám, které často obsahují velké množství cukru. Ale to není vše – díky náplni bohaté na bílkoviny poskytuje minimálně neuvěřitelných 32 % bílkovin. Protein je pro tělo nepostradatelný, protože významně přispívá k budování a udržování svalů a udržení zdravých kostí.

Ať už v kanceláři, na cestách nebo doma – Crunch Bar se svou vzdušnou proteinovou hmotou je perfektní svačina pro každou příležitost. A co je nejlepší, je k dispozici ve čtyřech lahodných příchutích: karamelový krém, čokoláda křupavá, banánová čokoláda a karamelový karamel, takže si vybere každý.

Důležité pokyny:
Pro zdraví je důležitá pestrá, vyvážená strava a zdravý životní styl. Při nadměrné konzumaci může mít projímavé účinky.
Přípravek skladujte uzavřený, v suchu, chráněn před světlem a při pokojové teplotě do max. 25°C. Po otevření ihned spotřebujte.

Best Body Nutrition Protein Crunch Bar Proteinová tyčinka s vrstvou mléčné čokolády. Se sladidly. S příchutí karamelového krému.
Složení:
Složení - karamelový krém:
23 % mléčná bílkovina, 16 % mléčná čokoláda (sladidla: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny, příchutě), 16 % karamel (plnidlo: polydextróza, sladidlo: maltitol, rostlinné tuky: slunečnicový, bambucký; barva: jablečný a ibiškový koncentrát; přírodní aromata, emulgátor: lecitiny, sůl), zvlhčovadlo (glycerin), sladidlo (maltitol), 9% kolagenové peptidy1, sójové křupky s kakaem (sójový protein, rýžová krupice, kakaový prášek, sůl), kokos olej, 3% sójový proteinový prášek, oligofruktóza, voda, kokosový krém v prášku (kokosové mléko, maltodextrin, kaseinát sodný), smetanový prášek, emulgátor (lecitiny), aroma.
Nutriční tabulka - karamelový krém
Průměrné nutriční hodnoty na 100g na tyčinku 35g
Energie 1605 kJ (383 kcal) 562 kJ (134 kcal)
Tuky 15g 5,2g
- z toho nasycené mastné kyseliny 8,7 g 3,0 g
Sacharidy 39g 14g
- z toho cukry 2,6 g 0,9 g
- vícemocné alkoholy 25 g 8,6 g
Bílkoviny 33g 11g
Sůl 0,43g 0,15g

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1605 kJ
Sacharidy - uhlohydráty39 g
Sůl0.43 g
Tuky15 g
Z toho cukry25 g
Z toho nasycené mastné kyseliny8.7 g
Z toho vícesytné alkoholy25 mg
Bílkoviny - proteiny33 g
Energetická hodnota383 kCal

Měrná cena: 41 Kč vč. DPH / 1ks



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna