CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Astaxanthin BIO 8mg 60 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:85365003
Výrobce:BrainMax - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:801 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Astaxanthin BIO 8mg 60 kapslí

Astaxantin je nejsilnějším antioxidantem vůbec, kdy jeho součástí jsou i přirozeně se vyskytující kartenoidy jako lutein, kanthaxanthin a beta-karoten. Pro lepší absorpci je kapsle s astaxanthinem doplněna o panenský olivový olej bohatý na polyfenoly.

Haematococcus pluvialis (Chlorophyceae, Volvocales) je jednobuněčná sladkovodní mikrořasa, která je součástí planktonu a je rozšířená v mnoha biotopech po celém světě. Je považována za nejlepší přírodní zdroj astaxanthinu. V přírodě má Astaxanthin zářivě oranžovou barvu. Odtud přebírají tuto barvu také živočichové jako je losos, humr nebo krevety.

Odstraňuje více volných radikálů, než jakýkoliv jiný antioxidant. Funguje jako supersilný antioxidant v neutralizaci přebytečného singletového kyslíku. Putuje tělem a přináší antioxidační a protizánětlivou ochranu všem orgánům. Potlačuje zánětlivé markery.
Jedná se o přírodní produkt, který jako takový má až 50x vyšší biologickou dostupnost než jeho syntetická forma. Jako jeden z mála antioxidantů prochází Astaxanthin do všech tkání a orgánů včetně mozku. Molekuly Astaxanthinu jsou rozpustné ve vodě i v tucích a pronikají tak celou ochrannou lipidovou dvojvrstvou buňky.
Složení:
BIO olivový olej extra panenský, BIO přírodní oleoresin bohatý na astaxanthin z řas Haematococcus pluavialis, rostlinná kapsle na bázi HPMC.

Díky rostlinným kapslím je produkt vhodný i pro vegany. Produkt neobsahuje žádné balastní látky.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Astaxanthin 8 mg
Olivový olej500 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli denně s jídlem.

Měrná cena: 13 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Zázvor BIO sypaný 90g

Kurkuma mletá BIO 500 g dóza

17 Antioxidants 60 kapslí

Antioxidant forte 80 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna