CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



BS Blade 100% Vitamin + antioxidant 120 tablet

2x
I
Z
 
Kód zboží:35061011
Výrobce:HiTec Nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:215 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


BS Blade 100% Vitamin + antioxidant 60 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BS Blade 100% Vitamin + antioxidant 120 tbl

Každá tableta VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA vám dodává kombinaci 28 životně nenahraditelných vitaminů, minerálních látek a stopových prvků.

Již 2 tablety kryjí denní potřebu, přičemž tablety jsou v retardované formě - "time-released", tj. účinné látky se uvolňují postupně a rovnomerme několik hodin a zásobují organismus během 24 hodin 100% potřebné denní dávky.

VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA je komplexní sada veškerých vitamínů, minerálních složek, stopových prvků a nejsilnějších antioxidantů, získaných z extraktu ze zeleného čaje a hroznových jader. Vitamíny, minerální složky a stopové prvky se podílí na všech fyziologických procesech v organismu, m.j.: na procesu asimilace, zažívání, transportu výživných látek a kyslíku do buněk, a také na metabolismu bílkovin, tuků, uhlovodanů a nukleových kyselin.

VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA dodává organismu komplex bioflavonoidů, získaných z extraktu ze zeleného čaje a hroznových jader, který spolu s beta karotenem a vysokou dávkou antioxidačních vitamínů E a C odstraňuje “volné radikály”, způsobující v našem organismu velkou spoušť. V přípravku použitý piperin, pocházející z extraktu z černého pepře, zvětšuje asimilaci výživných látek, vitamínů a minerálních složek.

Ultra A - Z obsahuje všech 14 vitaminů pro denní potřebu, 13 minerálů a stopových prvků. Pokud chcete opravdu zdravě a vitálně žít, je VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA se svými účinky proti stárnutí, pro zdravý srdečně - cévní systém, imunitní systém, vlasy, metabolismus, sexualitu ten správný produkt pro Vás.
Složení:
Uhličitan hořečnatý, vápenatá sůl kyseliny ortofosforečné, extrakt ze zeleného čaje, uhličitan vápenatý, vitamíny (kyselina L-askorbová, nikotinamid - niacin, D-?-tokoferylacetát, D-pantothenát vápenatý, thiamin mono dusičnan, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, retinylacetát, kyselina listová – kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin, vitamín K - fytomenadion, beta karoten), extrakt z černého pepře, extrakt z hroznových jader, chlorid draselný, stearát hořečnatý E 572 (protispékavá látka), mikrokrystalická celulóza E 460 (pojivo), pyrofosforečnan železitý, oxid zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, molybdenan sodný, chlorid chromitý, jodid sodný, seleničitan sodný, oxid křemičitý E551 (protispékavá látka).
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín B1 - thiamin0.7 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.5 mg
Vitamín B3 - niacin9 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1 mg
Vitamín B7 - biotin75 mcg
Vitamín C90 mg
Vitamín K115 mcg
Chrom12.5 mcg
Jód37.5 mcg
Mangan0.5 mg
Měď500 mg
Molybden12.5 mcg
Selen12.5 mg
Vápník60 mg
Železo2.1 mg
Zinek2.5 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Beta karoten10 mg
Chloridy18 mg
Dávkování:
Používejte 2 krát denně 1 tabletu, nejlépe po hlavních jídlech. Zapijte velkým množstvím vody.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl
Hodnocení zákazníků:
Tomáš Hegli
01.07.2018 20:39:21
TOp mulťák, ktorý užívam už oddávna. Všetko, čo športovec potrebuje.
Zuzka Maurerová
31.08.2018 21:28:19
Všetko potrebné v dvoch tabletách. Nemusíš si hlídať minerály a vitamíny, tu ich máš všetky!



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna