CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



HL Vitamin A-Z 120 tbl + Zinc chelated 90 tbl

0x
I
Z
 
Kód zboží:35061035
Výrobce:HiTec Nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:290 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


ZMA - Zinc Mag 120 kapslí
Zinc 240 tablet
Zinc histidine 100 kapslí zinek






Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin A-Z antioxidant

Každá tableta VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA vám dodává kombinaci 28 životně nenahraditelných vitaminů, minerálních látek a stopových prvků.

Již 2 tablety kryjí denní potřebu, přičemž tablety jsou v retardované formě - "time-released", tj. účinné látky se uvolňují postupně a rovnomerme několik hodin a zásobují organismus během 24 hodin 100% potřebné denní dávky.

VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA je komplexní sada veškerých vitamínů, minerálních složek, stopových prvků a nejsilnějších antioxidantů, získaných z extraktu ze zeleného čaje a hroznových jader. Vitamíny, minerální složky a stopové prvky se podílí na všech fyziologických procesech v organismu, m.j.: na procesu asimilace, zažívání, transportu výživných látek a kyslíku do buněk, a také na metabolismu bílkovin, tuků, uhlovodanů a nukleových kyselin.

VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA dodává organismu komplex bioflavonoidů, získaných z extraktu ze zeleného čaje a hroznových jader, který spolu s beta karotenem a vysokou dávkou antioxidačních vitamínů E a C odstraňuje “volné radikály”, způsobující v našem organismu velkou spoušť. V přípravku použitý piperin, pocházející z extraktu z černého pepře, zvětšuje asimilaci výživných látek, vitamínů a minerálních složek.

Ultra A - Z obsahuje všech 14 vitaminů pro denní potřebu, 13 minerálů a stopových prvků. Pokud chcete opravdu zdravě a vitálně žít, je VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA se svými účinky proti stárnutí, pro zdravý srdečně - cévní systém, imunitní systém, vlasy, metabolismus, sexualitu ten správný produkt pro Vás.
Složení:
Uhličitan hořečnatý, vápenatá sůl kyseliny ortofosforečné, extrakt ze zeleného čaje, uhličitan vápenatý, vitamíny (kyselina L-askorbová, nikotinamid - niacin, D-?-tokoferylacetát, D-pantothenát vápenatý, thiamin mono dusičnan, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, retinylacetát, kyselina listová – kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin, vitamín K - fytomenadion, beta karoten), extrakt z černého pepře, extrakt z hroznových jader, chlorid draselný, stearát hořečnatý E 572 (protispékavá látka), mikrokrystalická celulóza E 460 (pojivo), pyrofosforečnan železitý, oxid zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, molybdenan sodný, chlorid chromitý, jodid sodný, seleničitan sodný, oxid křemičitý E551 (protispékavá látka).
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín B1 - thiamin0.7 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.5 mg
Vitamín B3 - niacin9 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1 mg
Vitamín B7 - biotin75 mcg
Vitamín C90 mg
Vitamín K115 mcg
Chrom12.5 mcg
Jód37.5 mcg
Mangan0.5 mg
Měď500 mg
Molybden12.5 mcg
Selen12.5 mg
Vápník60 mg
Železo2.1 mg
Zinek2.5 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Beta karoten10 mg
Chloridy18 mg
Dávkování:
Používejte 2 krát denně 1 tabletu, nejlépe po hlavních jídlech. Zapijte velkým množstvím vody.

Health Line Zinc chelate 500 mg 90 tablet

Health Line je nová řada vitamínových produktů nejvyšší kvality. Zinek je jedním z nejdůležitějších minerálů v lidském těle, podílí se na procesu dělení buněk. Obsahuje zinek ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého.

CO JE ZINC CHELATE ?

Obsahuje zinek ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého.

Jedná se o bisglycinát skládající se z dvojmocných iontů zinku vázaného na dvě molekuly glycinu. Výhodou minerálů v chelátové vazbě je, že jsou elektricky neutrální a lépe se dostávají, v nezměněné podobě, na místo určení v organizmu. Zinek je v našem produktu vázán na neesenciální aminokyselinu glycin, kterou si tělo běžně syntetizuje. Jedná se tedy o látku tělu vlastní.

Zinek je jedním z nejdůležitějších minerálů v lidském těle. podílí se na procesu dělení buněk.

Zinek přispívá
•K normálnímu metabolismu kyselin a zásad
•K normální syntéze dna
•K optimálnímu metabolismu makroživin
•K udržení normální hladiny testosteronu v krvi
•K normální funkci imunitního systému

ZINC CHELATE je účinný pro zlepšení práce mužských i ženských hormonů. Podporuje trávicí systém, posiluje imunitu, zlepšuje intelektuální výkon, zvyšuje vitalitu.

VÝROBA A CERTIFIKACE

Všechny látky v tomto přípravku jsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Suroviny nejvyšší jakosti jsou dováženy z celého světa a výrobce vlastní certifikáty kvality GMP/HACCP, ISO 9001-2000.
Složení:
Zinc Chelated 500 mg 1 tabletě

bezvodá dextróza a mikrokrystalická celulóza, mono-L-methionin sulfát zinečnatý (29%), proti hrudkující činidlo - hořečnaté soli mastných kyselin a hydrogenovaný bavlněný olej (ztužený), stabilizátor: polyvinylpyrrolidon. Může obsahovat stopové množství: mléko, sóju, vejce, lepek.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Měď1 mg
Zinek24 mg
Dávkování:
Vzhledem k vysokému obsahu a nejvyšší kvalitě použitého Zinku i zpracování, berte půl tablety denně 30 minut před spaním s velkým množstvím vody. Doporučená dávka pro denní spotřebu by neměla být překročena. Výživové doplňky nejsou náhradou za vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte na suchém a chladném místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nexgen Pro + Digestive enzymes 120 kapslí

Multi Mega Stack 120 tablet

Recovital plus C 500 tablet

100% vit and min 30 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna