CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



IMUNITY MAX vitamín D3 + vitamín C + Zinek + Quercetin + Serrapeptase

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:35061041
Výrobce:HiTec Nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 117 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Health Line Zinc chelate 500 mg 90 tablet

Health Line je nová řada vitamínových produktů nejvyšší kvality. Zinek je jedním z nejdůležitějších minerálů v lidském těle, podílí se na procesu dělení buněk. Obsahuje zinek ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého.

CO JE ZINC CHELATE ?

Obsahuje zinek ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého.

Jedná se o bisglycinát skládající se z dvojmocných iontů zinku vázaného na dvě molekuly glycinu. Výhodou minerálů v chelátové vazbě je, že jsou elektricky neutrální a lépe se dostávají, v nezměněné podobě, na místo určení v organizmu. Zinek je v našem produktu vázán na neesenciální aminokyselinu glycin, kterou si tělo běžně syntetizuje. Jedná se tedy o látku tělu vlastní.

Zinek je jedním z nejdůležitějších minerálů v lidském těle. podílí se na procesu dělení buněk.

Zinek přispívá
•K normálnímu metabolismu kyselin a zásad
•K normální syntéze dna
•K optimálnímu metabolismu makroživin
•K udržení normální hladiny testosteronu v krvi
•K normální funkci imunitního systému

ZINC CHELATE je účinný pro zlepšení práce mužských i ženských hormonů. Podporuje trávicí systém, posiluje imunitu, zlepšuje intelektuální výkon, zvyšuje vitalitu.

VÝROBA A CERTIFIKACE

Všechny látky v tomto přípravku jsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Suroviny nejvyšší jakosti jsou dováženy z celého světa a výrobce vlastní certifikáty kvality GMP/HACCP, ISO 9001-2000.
Složení:
Zinc Chelated 500 mg 1 tabletě

bezvodá dextróza a mikrokrystalická celulóza, mono-L-methionin sulfát zinečnatý (29%), proti hrudkující činidlo - hořečnaté soli mastných kyselin a hydrogenovaný bavlněný olej (ztužený), stabilizátor: polyvinylpyrrolidon. Může obsahovat stopové množství: mléko, sóju, vejce, lepek.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Měď1 mg
Zinek24 mg
Dávkování:
Vzhledem k vysokému obsahu a nejvyšší kvalitě použitého Zinku i zpracování, berte půl tablety denně 30 minut před spaním s velkým množstvím vody. Doporučená dávka pro denní spotřebu by neměla být překročena. Výživové doplňky nejsou náhradou za vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte na suchém a chladném místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Health line Vitamín C 1080 mg

Vitamín C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Je důležitý pro růst a správný vývoj kostí, zubů, a dásní a chrání proti oxidačnímu stresu. Výborný antioxidant, který při několikanásobných vyšších doporučených denních dávkách (DDD 60mg) má mnoho podpůrných funkcí pro lidský organismus.

Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního
fyzického výkonu a po něm
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu Vitamin C přispívá
k normálnímu energetickému metabolismu pro normální funkci zubů
Vitamin C přispívá k normální činnosti nervové soustavy
Vitamin C přispívá k normální psychické činnosti
Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému
Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
Vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
Vitamin C přispívá k regeneraci redukované formy
Vitamin C zvyšuje vstřebávání železa vitaminu E

Složení:
77% kyselina askorbová, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo oxid titaničitý), stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý

Může obsahovat stopy mléka, sóji, lepku
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín C750 mg
Dávkování:
1 kapsli denně, zapít dostatečným množstvím vody

Health Line Vitamin D3 2000 IU 90 tablet

Health Line je nová řada vitamínových produktů nejvyšší kvality. Vitamín D3 s opravdu vysokým obsahem 2000 IU. Je určen těm, kdo potřebují doplnit denní dávku vitamínu D. Vitamín D má významnou úlohu v mnoha důležitých tělesných funkcích.

CO JSOU VITAMÍNY A MINERÁLY?

Vitamíny a minerály jsou organické látky, které jsou pro fungování lidského organismu nepostradatelné. Společně s bílkovinami, sacharidy a tuky tvoří základ našeho jídelníčku. Tyto látky udržují metabolismus v rovnováze, zajišťují správnou funkci našich orgánů, mají vliv na reprodukci a celkově posilují imunitu těla

CO JE VITAMIN D3 2000 IU ?

Extra silná dávka vitaminu D v jedné tabletě. Vitamin D podporuje správnou funci imunitního systému. Dále působí příznivě na stav zubů a kostí.

Komu se doporučuje doplnit vitamin D?
•všem během zimních měsíců
•osobám s omezeným pobytem na slunci
•dětem a mládeži
•ženám po menopauze
•seniorům (mají horší schopnost tvorby vitaminu D)
•těhotným a kojícím ženám
•osobám s nadváhou
•obyvatelům oblastí s inverzí a smogem

VÝROBA A CERTIFIKACE

Všechny látky v tomto přípravku jsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Suroviny nejvyšší jakosti jsou dováženy z celého světa a výrobce vlastní certifikáty kvality GMP/HACCP, ISO 9001-2000.
Složení:
Vitamín D3 2000 IU v 1 tabletě o hmotnosti 500mg

pomocné látky: bezvodá dextróza a mikrokrystalická celulóza, proti hrudkující činidlo - hořčíkové soli mastných kyselin a hydrogenovaný bavlněný olej (ztužený), stabilizátor: polyvinylpyrrolidon, cholekalciferol (0,01%).

Může obsahovat stopové množství: mléko, sóju, vejce, lepek.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín D3500 mg
Dávkování:
Půl tablety denně s velkým množstvím vody. Doporučená dávka pro denní spotřebu by neměla být překročena. Výživové doplňky nejsou náhradou za vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte na suchém a chladném místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Serrapeptase 130000 IU 60 kapslí

Doplněk stravy v želatinových tobolkách
Jedna tobolka obsahuje 130.000 IU enzymu Serrapeptázy.

Serrapeptáza (serrapeptidáza) je přírodní, bílkoviny (proteiny) štěpící (proteolytický) enzym, který produkuje přátelská bakterie z rodu Serratia, žijící ve vnitřnostech bource morušového (Bombyx mori). Enzym se získává z enterobakterií Serratia sp. E-15 v procesu kontrolované fermentace. Enzym přispívá k rozkladu a k odstranění poškozených buněk z organismu.
Složení:
Inulín, hydrogenuhličitan sodný, enzym serrapeptáza, pomocné kapslovací látky (oxid křemičitý, stearan hořečnatý, fosforečnan vápenatý), enterosolventní tobolka (odolná vůči žaludečním kyselinám).

Omezení:
Není určeno pro děti a těhotné ženy. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte nejvyšší denní dávku.

Podmínky skladování:
Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, skladujte v suchu a teplotě do 25°C.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Serrapeptase65 mg
Dávkování:
Doporučená dávka jsou 2 tobolky denně. Jedna tobolka se užívá ráno nalačno, druhá tobolka se užívá večer, minimálně 2 hodiny po jídle. Tobolky zapijte větším množstvím vody, nejlépe 0,5l. Tobolky užívejte vždy nalačno a zapíjejte dostatečným množstvím vody! Pokud tak neučiníte, mohlo by dojít k rozpadu tobolky v žaludku, což může vyvolat žaludeční nevolnost. Aby byly tobolky dostatečně účinné, musí dojít k jejich rozpadu až v tenkém střevě.

Quercetin with Bromelain plus 120 vege kapslí

Kombinace Quercetinu (rostlinný flavonol vyskytující se v celé řadě ovoce a zeleniny) a Bromelainu (proteolytický enzym z ananasu) spolu se zinkem, vitamínem C a extraktem ze šípku.

Vitamín C v kombinaci s extraktem z šípků podporuje normální funkci imunitního systému.
Šípek je perfektním antioxidantem s funkcí podporující zdraví dýchacích cest.
Zinek přispívá mimo jiné k normální funkci imunitního systému.
Složení:
Quercetin (Sophora japonica extract), Bromelain (Ananas comosus), zinek (bisglycinát zinečnatý), kyselina askorbová, extrakt z šípků (rose canina), rostlinná kapsle Vcaps® Plus (hypromelóza, barvivo: oxid titaničitý), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Upozornění na alergeny: Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku a korýšů.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín C75 mg
Zinek6.25 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Bromelain50 mg
extrakt z šípku12.5 mg
Quercetin200 mg
Dávkování:
Denní dávka jsou 4 kapsle. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nexgen 60 capsules 2 + 1 zdarma

65+ Multi 60 kapslí

Immune aid powder 100g

Multivitamin fruit+ 60 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna