CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Magnesium citrate 300 g pomeranč

1x
K
I
Z
V
W
 
Kód zboží:35061005
Výrobce:HiTec Nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:299 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium citrate 300 g

MAGNESIUM CITRATE je přípravek, který je zdrojem snadno asimilovatelného hořčíku, plnícího významnou roli při udržení homeostázy (rovnováhy) organizmu. Hořčík se m.j. podílí jako kofaktor >300 enzymů na: oxidaci uhlovodanů a tuků, syntéze bílkovin, replikaci a opravě DNA, metabolismu svalového a játrového glykogenu, v metabolických procesech nezbytných nenasycených mastných kyselin.

Aktivuje enzymy, které jsou zodpovědné za syntézu a uskladnění vysoce energetických sloučenin (ATP). Kromě toho tvoří s ATP aktivní komplex, díky čemuž tato sloučenina může být využitá pro kontrakce svalových vláken během intenzivního tréninku a pro biosyntézu svalových bílkovin. Reguluje složení mimobuněčné a vnitrobuněčné tekutiny a "hlídá" tak správnou hydrataci buněk, stimulaci anabolických procesů a omezení katabolismu svalové tkáně.

Hořčík je zodpovědný za správný nervový a nervově svalový přenos, zvýšení prahu nervově svalové dráždivosti, zmírnění nepříjemných potíží, spojených s nadměrnou svalovou stahovatelností (svalové bolesti a stahy, chvění víček apod.) a zvýšení schopnosti podstoupení fyzické námahy. Kromě toho se podílí na velmi pro sportovce důležité syntéze kreatinu a L-karnitinu (methylační reakce). Pro hořečnaté soli kyseliny citrónové je charakteristická vysoká asimilovatelnost a biodostupnost hořčíku.

Kromě toho dodatek prebiotika - inulinu a vitamínu B6 mnohonásobně zesiluje asimilaci hořčíku ve střevu. Dlouhodobý stres, velká fyzická námaha, nadužívání kofeinu a dieta, bohatá na bílkoviny, tuk, kuchyňskou sůl a fosfor podporují vznik nedostatku hořčíku v organismu. MAGNESIUM CITRATE je přípravek, nezbytný pro každého sportovce, fyzicky aktivní osoby a osoby, žijící v neustálém stresu.
Složení:
Hořečnaté soli kyseliny citronové 32%, dextroza, inulin( čekanka ), kyselina citrónová (regulátor kyselosti), acesulfam K, sukralóza, vitamín C (kyselina L-askorbová), barvivo beta karoten, vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid).
Může obsahovat stopové množství: mléko, vejce, soja, lepek
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B6 - pyridoxin14 mg
Vitamín C800 mg
Dávkování:
1 porci – 10 g (1 polévková lžíce) rozpusťte ve 250 ml vody. Používejte jednou denně. Nepřekračujte denní doporučenou dávku.

Měrná cena: 100 Kč vč. DPH / 100g

https://www.youtube.com/watch?v=VAfzX_TCw2M



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pharma organic zinc 90 tablet organický zinek

Železo Iron 60 kapslí

Trace Mineral Complex 90 kapslí stopové min.

Zinc Chelated 120 kapslí

Hodnocení zákazníků:
Tomáš Hegli
30.05.2018 19:41:48
Super svieža chuť, rozpustnosť a účinky, pri mne najmä proti kŕčom. Dobrá cena za vynikajúci doplnok.



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna