CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Nexgen 60 capsules 2 + 1 zdarma

0x
I
Z
 
Kód zboží:58061003
Výrobce:Reflex nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:490 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Nexgen 60 capsules
Nexgen Pro + Digestive enzymes 120 kapslí
Nexgen Pro 90 capsules
Nexgen Pro 90 capsules + Omega 3 90 caps




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Nexgen 60 capsules 2 + 1 zdarma

NEXGEN­® AKCE 2+1 zdarma

Doplněk stravy. Prémiový multivitamín s obsahem bioaktivních forem vitamínů, organicky vázaných minerálů, živých probiotických kultur a dalších důležitých kofaktorů = 28 biologicky aktivních složek v prověřeném a vyváženém poměru. Produkt je určen pro pravidelný denní příjem všech důležitých mikronutrientů. Maximální využitelnost je garantována nejen kvalitou a čistotou použitých zdrojů, ale také díky tzv. dělenému systému dávkování. NEXGEN® je kompletně vyrobený ve Velké Británii.

NEXGEN®

Prémiový multivitamín - vyvážená kombinace všech důležitých vitamínů v bioaktivní formě: vitamín D3, vitamín C, vitamín K2-MK7, B-komplex, vitamín B12, vitamín A, vitamín E, koenzym Q10, quercetin a další vitamíny..
Prémiový multiminerál - vyvážená kombinace důležitých minerálů v organické/chelátové formě: hořčík, zinek, železo, měď, chrom, mangan, selen..
Živé kultury - aditivum důležitých probiotických kultur (Bacillus coagulans)
Rostlinné extrakty – aditivum rostlinných extraktů (fytonutrienty a antioxidanty): extrakt z hroznových jader, extrakt z kořene Maca, quercetin

VNITŘNÍ OČISTA A HOMOCYSTEIN - Homocystein je jeden z nejdůležitějších ukazatelů vnitřní rovnováhy organizmu. Vysoká hladina homocysteinu v krvi může vést k závažným problémům a zpomalené regeneraci, popř. rekonvalescenci. S normální hladinou homocysteinu souvisí dostatečný příjem kyseliny listové (200 % DDD v produktu), vitamínu B12 (2000 % DDD v produktu) a vitamínu B6 (714 % DDD v produktu).

DŮLEŽITÉ MINERÁLY V ORGANICKÝCH FORMÁCH (CHELÁT, CHELÁTOVÁ VAZBA) - Vybrané minerály: zinek, měď, mangan, hořčík, selen a chrom jsou zastoupeny v exkluzivní organické formě. Chelátová vazba (organická forma) představuje vazbu minerálu na organický nosič (aminokyselina, kyselina citronová atd..). Chelát představuje formu minerálu, ve které je minerál zabudován v listech rostlin a dalších organizmů (viz. špenát, salát atd.).

NEXGEN® = ŠPIČKOVÁ VYUŽITELNOST

DĚLENÝ SYSTÉM DÁVKOVÁNÍ PRO MAXIMÁLNÍ VYUŽITELNOST A MINIMÁLNÍ ZTRÁTY - Denní dávka je na základě nejnovějších vědeckých poznatků rozdělena do dvou průběžných dávek (1 kapsle 2 x denně, vždy s jídlem), tak aby bylo tělo optimálně a rovnoměrně zásobeno v průběhu celého dne = maximální využitelnost + minimální ztráty (naše tělo není uzpůsobeno k tomu přijmout plnou dávku v jedné jednorázové tabletě = ztráty močí). Nexgen® tak nabízí sofistikované řešení „děleného“ multivitamínu ve formě kapslí, který byl sestaven pro průběžné dávkování během dne. I když je celý výrobní proces nákladnější, tedy pokud srovnáte například masovou výrobu jedné tablety (nejnižší náklady) versus dělená denní dávka ve třech kapslích, je pro společnost Reflex Nutrition vždy na prvním místě využitelnost, kvalita a zdraví.

FORMA KAPSLÍ (TOBOLEK) BEZ BALASTNÍCH POJIV - Maximální biodostupnost produktu je garantována nejen špičkovou kvalitou použitých surovin, ale také čistotou, tedy minimalizovaným obsahem problematických balastních aditiv a nulovým obsahem balastních pojiv (lepidel). Proto je využita forma kapslí (tobolek) s obsahem volně loženého prášku (NE lepené tablety, lisované pod vysokým tlakem, obsahující vysoký podíl tzv. pomocných (balastních) látek, které mohou tvořit až 70% obsahu). Forma kapslí umožňuje také minimální ovlivnění kvality multivitamínového prášku (premixu), který je šetrně zapouzdřen v želatinové kapsli a navíc uložen v blistru, tak aby došlo k minimálnímu znehodnocení jednotlivých bioaktivních složek.

Doporučené dávkování: Pro optimální využitelnost dávkujte 1 kapsli 2 x denně, vždy s jídlem (ne na lačno). Denní dávka je rozdělena do dvou průběžných dávek (např. snídaně, večeře), tak aby bylo tělo optimálně a rovnoměrně zásobeno v průběhu celého dne (viz. dělený systém dávkování pro maximální využitelnost).
Složení:
ve 2 kapslích: hořečnaté soli kyseliny citronové (citrát hořečnatý) (hořčík 100 mg, 27*), kapsle (hovězí želatina, barvivo černý oxid železitý), kyselina L-askorbová (vitamín C 200 mg, 250*), plnidlo mikrokrystalická celulóza, bisglycinát zinečnatý (zinek 15 mg, 150*), extrakt z hroznových semínek (proanthokyanidiny 50 mg), bisglycinát železnatý - Ferrochel® (železo 6 mg, 43*), kvasnice obohacené selenem (Selen 55 µg, 100*), L-cholin bitartrát (cholin 10 mg), nikotinamid (niacin 20 mg NE, 125*), LactoSpore® Bacillus coagulans 108 spór, protispékavá látka (stearát hořečnatý a oxid křemičitý), thiamin-hydrochlorid (vitamin B1 12 mg, 1091*), pyridoxin-hydrochlorid (vitamin B6 10 mg, 714*), D-pantothenát vápenatý (kys. pantothenová 10 mg, 167*), cholekalciferol (vitamin D3 25 µg, 500*), riboflavin (vitamín B2 10 mg 714*), quercetin dihydrát (quercetin 10 mg), bisglycinát měďnatý (měď 1 mg, 100*), inositol 10 mg, ubidekarenon (koenzym Q10 10 mg), boritan sodný (bór 1 mg), extrakt orelaníku barvířského Annatto (tokotrienoly DeltaGold® 3 mg), retinyl-acetát (vitamin A 800 µg, 100*), bisglycinát manganatý (mangan 1 mg, 50*), menachinon-7 K2VITAL® Delta (vitamin K2 11 µg, 15*), luteinové estery 1 mg, pikolinát chromitý (chrom 100 µg, 250*), kys. pteroylmonoglutamová (kyselina listová 400 µg, 200*), D-biotin 150 µg (300*), methylkobalamin (vitamin B12 50 µg, 2000*).*% Referenční hodnoty příjmu vitamínů a minerálních látek.
Vitamíny a minerály v 1 denní dávce:
Vitamín B1 - thiamin12 mg
Vitamín B12 - kobalamin50 mg
Vitamín B3 - niacin20 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová10 mg
Vitamín B6 - pyridoxin10 mg
Vitamín B7 - biotin150 mcg
Vitamín B9 - kyselina listová400 mcg
Vitamín C200 mg
Vitamín D30.025 mg
Vitamín K211 mcg
Bór1 mg
Chrom100 mcg
Mangan1 mg
Měď1 mg
Selen55 mg
Železo6 mg
Zinek15 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Cholin10 mg
Hroznová semena50 mg
Inositol10 mg
Koenzym Q1010 mg
LactoSpore®100000000sporů mg
Lutein1 mcg
Maca extrakt 50 mg
Magnéziun100 mg
Quercetin10 mg
Dávkování:
Pro optimální využitelnost dávkujte 1 kapsli 2 x denně, vždy s jídlem (ne na lačno). Denní dávka je rozdělena do dvou průběžných dávek (např. snídaně, večeře), tak aby bylo tělo optimálně a rovnoměrně zásobeno v průběhu celého dne (viz. dělený systém dávkování pro maximální využitelnost). Upozornění: Nevhodné pro děti a mladistvé do 18 let. Těhotné a kojící ženy konzultujte užití produktu s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí. Nevhodné pro vegetariány. Může obsahovat stopy ryb, korýšů a mléka.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna