CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vita immunity 90 tablet

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:15867001
Výrobce:Sanus vita
Dostupnost:skladem
 
Cena:236 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vita immunity 90 tablet

Kombinace vitaminu C a bylinných výtažků z kurkumy, třapatky, zázvoru a korejského ženšenu. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému.

VITA IMMUNITY

Vítejte v říši silné imunity s naším produktem Vita Immunity – naším nejlepším spojencem pro udržení pevné obranyschopnosti! Jsme oddaní přírodním zázrakům a Vita Immunity je perfektním důkazem této síly. Tento jedinečný přípravek spojuje osvědčené přírodní látky, které posilují naši imunitu a ochraňují tělo před nežádoucími nemocemi.

Srdcem Vita Immunity je kurkumin, který má jedinečné vlastnosti chránící tvá játra. Kurkumin je aktivní složkou kurkumy a je známý pro své silné protizánětlivé a antioxidační účinky, které mohou pomoci posílit imunitní systém. Rostlinný extrakt z echinacey podporuje tvorbu bílých krvinek. Bílé krvinky jsou zásadní pro obranyschopnost těla a schopnost boje proti bakteriím a virům. Další složkou je zázvor, který má pozitivní vliv na trávicí ústrojí. Má protizánětlivé vlastnosti a může pomoci udržovat rovnováhu v trávicím systému, což je důležité pro celkové zdraví a vitalitu. Všechny tyto cenné složky spolupracují harmonicky, spolupracující na posílení našeho imunitní systém a pomáhá chránit nás před nemocemi. Navíc je tato výjimečná kombinace obohacena o korejský ženšen, který zvyšuje účinnost všech těchto látek. Korejský ženšen má adaptogenní vlastnosti a může pomoci tělu lépe reagovat na stres a životní změny.

Vita Immunity je skvělým společníkem pro celoroční péči o naši imunitu. Ať už přichází podzim s chřipkovými nemocemi a virózami, nebo léto s možnými trávicími problémy způsobenými bakteriemi. Vita Immunity je tu, abychom tomu předcházeli s čistým složením samotné matky přírody.

A co je nejlepší, Vita Immunity je pro nás všechny. Produkt vhodný pro každého, kdo touží po posílení své obranyschopnosti. Připojte se k nám a posilněte svou obranyschopnost s Vita Immunity!
Složení:
Vitamin C (kyselina l-askorbová), hypromelóza – rostlinná tobolka, kurkumin extrakt, třapatka nachová extrakt, zázvor extrakt, ženšen korejský extrakt, protispékavá látka (stearan hořečnatý).

Nutriční hodnoty

1 tobolka RHP*
Kurkumin extrakt 50 mg
Echinacea extrakt 50 mg
Zázvor extrakt 50 mg
Korejský ženšen extrakt 50 mg
Vitamin C 500 mg 625 %
*RHP = Referenční hodnota příjmu
Dávkování:
1 tobolku užívejte po jídle, zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění Nevhodné pro děti (možnost udušení), těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Immunity PRO 90 kapslí

Women Multivitamin 90 rostlinných kapslí

Synerbio Daily 90 kapslí

MaxiVita kids multivitamin 20 šumivých tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna