CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vita sun 90 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:15867007
Výrobce:Sanus vita
Dostupnost:skladem
 
Cena:307 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vita sun 90 kapslí

Kombinace účinných látek, které mají vliv na pigmentaci pokožky a udržení jejího zdravého vzhledu. Beta-karoten je zdrojem vitaminu A, který má vliv na udržení zdravé pokožky. LTyrosin je tělu vlastní aminokyselina, ze které se v lidském těle tvoří tmavý pigment melanin. Měď přispívá k normální pigmentaci pokožky. Selen a vitamin E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

VITA SUN

Vstupte do světa zdravého opalování s naším produktem Vita Sun – tvým společníkem pro perfektní opálení a účinnou ochranu kůže! Vita Sun není pouhým obyčejným opalovacím produktem, jeho jedinečná kombinace složek nám pomáhá dosáhnout správného opálení rychleji a bezpečněji. Speciálně vyvinutý pro ty, kteří se opalují celoročně, ať už v soláriu nebo se teprve chystají na dovolenou, Vita Sun je připraven poskytnout nejen krásné opálení, ale také ochranu a péči o naši kůži.

Vita Sun obsahuje selen, což je klíčový minerál pro zlepšení zdraví a vzhledu opálené pokožky. Selen má antioxidační vlastnosti, což může pomoci ochránit kůži před poškozením způsobeným slunečním zářením, a tím zlepšit celkový stav pokožky. Další důležitou složkou je měď, která přispívá k vitalitě opálené pokožky. Měď je nezbytná pro správnou produkci melaninu, pigmentu odpovědného za barvu pokožky. To znamená, že pomáhá nejen dosáhnout tmavšího opálení, ale i podporuje zdravý a přirozený vzhled. Tyto látky také přispívají k regeneraci po opalování. Vita Sun obsahuje také tyrosin, klíčový prekurzor pro tvorbu melaninu. Tato aminokyselina hraje klíčovou roli v procesu dosahování tmavšího opálení a přispívá k přirozenému a rovnoměrnému zbarvení pokožky.

Užijme si opalování s jistotou, že naše kůže vypadá zdravě, přitažlivě, přitom je chráněna.

Chraňme svou pokožku a současně si užívejme krásné opálení s Vita Sun. Sluneční dobrodružství s tímto úžasným produktem dává našemu opálení novou dimenzi. Vita Sun – pro krásné a zdravé opálení, které si všichni zasloužíme!
Složení:
Maltodextrin, hypromelóza – rostlinná tobolka, beta-karoten, l-tyrosin, protispékavá látka (stearan hořečnatý), selen - organická forma produkovaná kvasinkami, vitamin E (dl-α-tokoferyl acetát), uhličitan měďnatý, vitamin B7 (biotin).

Nutriční hodnoty

1 tobolka RHP*
L-Tyrosin 100 mg
Selen 55 μg 100 %
Měď 1 mg 100 %
Vitamin A (beta-karoten) 10 mg 208 %
Vitamin E 6 mg 50 %
Vitamin B7 100 μg 200 %
*RHP = Referenční hodnota příjmu
Dávkování:
1 tobolku užívejte 60 minut před plánovaným sluněním. Upozornění Nevhodné pro děti (možnost udušení), těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Immunity PRO 90 kapslí

Women Multivitamin 90 rostlinných kapslí

Synerbio Daily 90 kapslí

MaxiVita kids multivitamin 20 šumivých tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna