CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Synerbio Daily High Strength 30 kapslí Směs probiotik a prebiotik

0x
I
Z
 
Kód zboží:66061007
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:719 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Synerbio Daily High Strength 30 kapslí

Synerbio Daily je pokročilá formule kombinující probiotika a prebiotika. Unikátní prebiotikum FS2-60 nabízí plné spektrum prebiotických oligosacharidů a inulin pocházející z rostlinného zdroje. FS2-60 není přímo stráveno, ale využito pro nastartování a obnovení hladiny žádoucích druhů laktobacilů a bifidobakterií, a naopak potlačení druhů nevhodných.

Synerbio Daily je ultrasilná směs určená pro opravdu výrazné navýšení, hodí se jako podpora při nebo po závažných komplikacích nebo vážných dlouhodobých problémech.
Složení:
V 1 vegetariánské kapsle: směs bakterií 20 miliard (v poměru 3:1:1:1): Lactobacillus acidophilus DDS-1, Bifidobacterium breve PBS 077, Bifidobacterium infantis B1 072, Bifidobacterium longum BLG 240, Prebiotic FS2-60 50 mg (celé spektrum prebiotik oligosacharidů a rostlinný inulin), obal kapsle 100 mg (hydroxypropylmethylcelulóza).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Prebiotic FS2-6050 mg
Směs bakterií20 x 109 MO
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy konzultujte s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu mimo dosah dětí, slunce. Při správném skladování není nutné ukládat do lednice.

Měrná cena: 24 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Junior sport multivitamin jahoda 150 bonbonů

Multivitamin sport 90 tablet

Nexgen Pro + Digestive enzymes 120 kapslí

Synerbio Daily 30 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna