CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vita-min inject 180 kapslí

0x
Z
I
R
K
 
Kód zboží:81061001
Výrobce:BigZone - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:639 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vita-min inject 180 kapslí

Vitaminové výrobky jsou jako písek u moře - je jich opravdu hodně. Kolik produktů však obsahuje důležité složky? A aby se výběr ještě více zúžil, kolik produktů poskytuje denní požadavek na nejdůležitější látky na dávku? Odpověděli jste správně, velmi málo!

Stojíme za tim, že nemá smysl dostávat vitamíny a minerály do těla výhradně z pilulek, ale trend ukazuje, zejména u extrémně tvrdě trénujících sportovců, kteří se snaží jíst spoustu kalorií prostřednictvím jídla, nejsou již schopni do svého jídelníčku umístit ani kilogram ovoce a zeleniny. Nemluvě o často pochybné kvalitě dnešního jídla.

Proč BigZone Vita-Min Inject?

Protože je to jednoduchý a bezpečný způsob, jak dávkovat nejdůležitější mikroživiny najednou v ideálním dávkování. Kromě kurkuminu, omega3, vitamínu D3 a zinku jsou všechny hlavní mikroživiny baleny v kompaktním a dobře dávkovaném balení. S pouhými 2x2 tobolkami denně dostanete plnou denní dávka např. Vitaminu C, hořčíku, vápníku a vitamínové rodiny B. Kromě toho obsahuje značné dávky mědi, draslíku, manganu, chrómu a selenu.

Vitamin Inject poskytuje pohodlnou pomoc každému závislákovi, který z jakéhokoli důvodu příjde o své vitamíny a minerály :-)

Přednosti produktu:
•Kompletní denní dávka vitamínu C.
•Kompletní denní dávka hořčíku
•Kompletní denní dávka vápníku
•Kromě předchozích produktů Big Zone (Omega3, vitamín D3 + K2 ...), které doporučujeme brát samostatně
Složení:
uhličitan vápenatý, kyselina askorbová, kapsle(hydroxypropylmethylcelulóza), uhličitan draselný, citrát hořečnatý, citrusové bioflavonoidy, pyridoxin hcl, mangan glukonát, kyselina nikotinová, D-pantothenát vápenatý, thiaminmononitrát, riboflavin, glukonát měďnatý, chlorid chromitý, D-biotin, selen, kobalamin
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Draslík50 mg
Hořčík75 mg
Vitamín B12 - kobalamin10 mg
Vitamín B21 mg
Vitamín B3 - niacin5 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová3 mg
Vitamín B6 - pyridoxin10 mg
Vitamín C200 mg
Chrom25 mcg
Mangan750 mg
Měď0.075 mg
Selen10 mg
Vápník150 mg
Dávkování:
•Užívejte 2x2 tobolky denně s dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Multivitamín 20 šumivých tablet

Multikomplex Zlatá léta Plus 90 tablet

Multi complex 90 tablet

Junior sport multivitamin jahoda 150 bonbonů




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna