CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Immune aid powder 100g

0x
I
Z
 
Kód zboží:45061019
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:266 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Immune aid powder 100g

OstroVit Pharma Immune Aid je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem inulinu, vitamínu C, vitamínu D a také zinku, extraktu z černého bezu a aceroly. Jedná se o přípravek dostupný ve formě prášku vhodné ke konzumaci, který se vyznačuje jedinečnou, malinovou příchutí. Jedná se o produkt z elitní řady OstroVit Pharma, vytvořený pro lidi, kteří chtějí doplnit svůj každodenní jídelníček o hodnotné ingredience.
Zdroj účinných látek - porce doplňku stravy dodá tělu 900 mg vitaminu C, dále 2000 IU vitaminu D a 1,5 mg zinku. Dále přípravek obsahuje extrakt z černého bezu standardizovaný na obsah anthokyanů a polyfenolů a extrakt z plodů aceroly standardizovaný na obsah vitaminu C.
Obsahuje inulin - porce přípravku dodá tělu 2,2 g čekankového inulinu, což je cenné prebiotikum.
Lahodná chuť - doplněk stravy s příchutí maliny potěší mlsné jazýčky.
1 porce = 5 odměrek.
Výkon - balení obsahuje 20 porcí doplňku stravy.
Pohodlná forma - přípravek dostupný ve formě prášku zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem a je skvělý pro lidi, kteří mají potíže s polykáním tablet.
OstroVit Pharma Immune Aid - zdroj účinných látek
Inulin je sloučenina složená z více než 30 jednoduchých molekul cukru, které jsou spojeny β-2,1-glykosidovými vazbami do nerozvětveného řetězce. Je to polysacharid rostlinného původu, který poskytuje zásobu rezervy. Je to sloučenina, která není trávena v horní části gastrointestinálního traktu a v nestrávené formě je transportována do tlustého střeva, kde prochází bakteriální fermentací v tlustém střevě. Inulin se používá jako dietní vláknina a prebiotikum, tedy živina pro dobré bakterie žijící v trávicím systému.

Vitamín C je organická chemická sloučenina, která je ve vodě rozpustným vitamínem. Jde o exogenní složku, kterou je nutné tělu dodávat potravou nebo formou doplňků stravy, protože tělo není schopno její přirozené syntézy. Vitamín C se běžně vyskytuje v čerstvé zelenině a ovoci – přísadu najdete mimo jiné v paprikách, růžičkové kapustě nebo kedlubně, dále v černém rybízu, citronu nebo jahodách.

Vitamín D3, také známý jako cholekalciferol, je steroidní organická chemická sloučenina, která patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Absorpce složky tedy úzce souvisí s přítomností tuků v denní stravě. Vitamin D3 je látka, která je tělu dodávána potravou (nachází se mimo jiné v tučných mořských rybách), ale i syntézou kůže. Ukládá se především v tukové tkáni a játrech.

Zinek - chemický prvek se symbolem Zn. Jde o minerální složku, která se v lidském těle vyskytuje především v kosterních svalech a kostech, dále v mozku, slinivce břišní a játrech. Jde o sloučeninu přítomnou v mnoha potravinářských výrobcích – zinek najdeme v mase, suchých semenech luštěnin, ořeších nebo celozrnných výrobcích.

Extrakt z černého bezu - extrakt z rostliny z čeledi moschatel, která se vyznačuje bílými, shromážděnými ve velkých pupeních, květy a tmavě fialovými, dužnatými plody. Extrakt z černého bezu použitý v přípravku je standardizován na obsah polyfenolů, tzn. E. organické chemikálie ze skupiny fenolů a antokyany, což jsou organické chemikálie ze skupiny flavonoidů.

Acerola fruit extract - ovocný extrakt rostliny patřící do čeledi Malpighiaceae, což je rozložitý keř, obsahující malé, červené plody, které se vyznačují kyselou chutí a šťavnatou dužninou. Extrakt z plodů aceroly použitý v přípravku je standardizován na obsah vitaminu C, tzn. E. organická chemická sloučenina, rozpustná ve vodě.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Pharma Immune Aid s příchutí maliny
Vitamin C přispívá ke správné funkci imunitního systému a podporuje normální tvorbu kolagenu pro optimální funkci krevních cév, kostí, chrupavek a dásní, zubů a kůže. Látka také přispívá k udržení normálního energetického metabolismu a správné činnosti nervové soustavy. Vitamin C také přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, a co víc, podporuje udržení normálních psychických funkcí a pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.

Vitamin D přispívá k udržení zdravých kostí a zubů a normální činnosti svalů. Kromě toho podporuje správné fungování imunitního systému a podílí se na procesu dělení buněk. Sloučenina také pomáhá udržovat normální hladinu vápníku v krvi a optimální vstřebávání a využití vápníku a fosforu.

Zinek pomáhá udržovat optimální acidobazickou rovnováhu a metabolismus sacharidů a podporuje normální kognitivní funkce. Kromě toho sloučenina pomáhá při správné syntéze DNA a přispívá k udržení optimálního metabolismu makroživin. Komponenta podporuje udržení správného vidění a také podporuje
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 100 g
Počet porcí na nádobu: 20
Velikost porce: 5 g
Aktivní složky na porci % RI*
Inulin 2,2 g -
Vitamín C 900 mg 1125 %
Vitamín D 50 μg / 2000 IU 1000 %
Zinek 1,5 mg 15%
Extrakt z černého bezu, z toho: 170 mg -
- polyfenoly (40%) 68 mg -
- antokyany (5%) 8,5 mg -
Extrakt z plodů Acerola, z toho: 160 mg -
- Vitamín C (25%) 40 mg 50%
*RI - Referenční příjem
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín C900 mg
Vitamín D50 mcg
Zinek1.5 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Antokyany8.5 mg
bezinkový extrakt170 mg
extrakt z aceroly160 mg
Inulin2200 mg
Polyfenoly68 mg
z toho vitamín C40 mg
Dávkování:
1 dávku 5 g (5 odměrek) rozpusťte ve sklenici (200-250 ml) teplé vody. Nekonzumujte více než 1 porci denně. Výrobek určený pro dospělé. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení (1 ml). Před použitím je vhodné provést krevní test 25-(OH)D a výsledek testu konzultovat se svým lékařem nebo lékárníkem. Nepoužívat u osob, které mají predispozici k tvorbě ledvinových kamenů nebo trpí ledvinovými kameny.

Měrná cena: 133 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


XXL CentralVita A-Z Classic 250 tablet

Multi HD liquid caps 60 kapslí

Nexgen Pro + Digestive enzymes 120 kapslí

Multi vitamin chelate for men 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna