CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Immune aid 90 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:45061021
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:202 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Immune aid 90 kapslí

OstroVit Pharma Immune Aid 90 kapslí
OstroVit Pharma Immune Aid je nejkvalitnější doplněk stravy v kapslích HPMC vyvinutý pro ty, kteří chtějí mít vše ve svých rukou a zároveň se starat o svůj imunitní systém. Jde o vynikající komplexní doplněk, který obsahuje potřebné, nejdůležitější přírodní imunomodulační látky pro podporu vašeho imunitního systému. OstroVit Pharma je řada, která klade na první místo kvalitu surovin, pečlivost farmaceutické výroby a všech komponent, díky kterým doplněk vzniká. OstroVit Pharma jsou absolutně elitní doplňky pro spotřebitele, kteří vědí, co je pro ně nejdůležitější.

OstroVit Pharma Immune Aid 90 kapslí
90
KAPSLE
Za Balíček
30
PORCE
Za Balíček
3
KAPSLE
1 porce = 3 kapsle
Až 10 účinných látek
90 kapslí v balení
Nejvyšší kvalita surovin a technologie výroby
Skleněná, tmavá lahvička s kapslemi
Produkt vystačí na měsíc suplementace
Komplex složek podporujících imunitní systém
OstroVit Pharma Immune Aid - složení
Extrakt z třapatky nachové - standardizovaný na 4 % kyseliny čekanky a 4 % polyfenolů, extrakt má vysokou afinitu v boji proti infekcím horních cest dýchacích, zkracuje latenci onemocnění a posiluje buňky imunitního systému.

Extrakt z česnekové hlízy DER 10:1 - česnek stejně jako Echinacea zkracuje dobu mnoha infekcí, má silnou antibakteriální a fungistatickou aktivitu, což je jeden z hlavních faktorů podporujících prevenci ve správném fungování našeho imunitního systému.

Extrakt z kořene zázvoru - je 5% standardizace gingerolů, které mají analgetické, protizánětlivé a přirozené imunitní vlastnosti.

Extrakt z hroznových jader – standardizovaný na 95 % proanthokyanidinů, stejně jako gingeroly vykazují vysokou reaktivitu vůči našemu imunitnímu systému, snižují záněty v těle a vykazují vysoký sklon k detoxikaci organismu.

Zinek - ve formě organického a vysoce vstřebatelného pikolinátu zinečnatého je pravděpodobně jednou z hlavních minerálních složek, která přispívá ke zlepšení fungování našeho imunitního systému. Zinek se podílí na tvorbě imunitních protilátek a jeho nedostatek zvyšuje riziko zvýšení hladiny zánětlivých markerů, proto je jeho optimální hladina v našem těle tak důležitá.

N-acetylcystein NAC - acetylovaný cystein je organická chemická sloučenina, která je známá především pro detoxikační funkce těla a přímo přispívá k syntéze hlavního antioxidantu v našem těle, kterým je glutathion. N-acetylcystein zlepšuje náš imunitní systém prevencí bakteriálních a virových infekcí a podporuje odolnost organismu vůči různým markerům zánětu ze skupiny interleukinů.

Vitamín D3 (cholekalciferol) – Vitamín D známý také jako „sluneční vitamín“ pomáhá při správném vstřebávání/využívání vápníku a fosforu a pomáhá udržovat normální hladinu vápníku v krvi. Kromě toho tento vitamín pomáhá udržovat zdravé kosti a zuby, stejně jako napomáhá správnému fungování svalů a imunitního systému. Vitamin D se podílí na procesu buněčného dělení.

Vitamin A - je skupina chemických sloučenin, jejichž struktura je velmi podobná. Retinol, retinaldehyd, kyselina retinová nebo provitaminy jako beta, alfa nebo gama-karoten. Vitamin A zlepšuje stav naší pokožky, zraku a imunitního systému.

Vitamín C – Vitamín C neboli kyselina L-askorbová je skutečnou imunitní „bombou“. Je to silný antioxidant, který odstraňuje přebytečné volné radikály z našich buněk, příznivě působí na nervový a imunitní systém, zkracuje dobu trvání infekce, tiší příznaky nachlazení a omezuje tvorbu zánětlivých markerů v těle.

Vlastnosti složek obsažených v přípravku OstroVit Pharma Immune Aid:
Komplex podporující antivirovou a antibakteriální imunitu
Ukažte imunostimulační vlastnosti produkcí imunitních buněk
Přírodní bylinky a biologické složky, které fungují jako jakási přírodní pomoc
Rychlejší reakce na napadající bakterie a viry
Vykazují vysoké antioxidační (antioxidační) vlastnosti
Složení:
Složení:
Vitamín C (kyselina L-askorbová), N-acetylcystein, extrakt z hlíz česneku DER 10:1, extrakt z hroznových jader (95 % proanthokyanidinů - OPC), extrakt z třapatky nachové (4 % kyseliny čekanky), extrakt z třapatky nachové (4 % polyfenoly) , extrakt z kořene zázvoru (5 % gingerolů), zinek (pikolinát zinečnatý), vitamín D (cholekalciferol), vitamín A (retinylacetát), obal tobolky (plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza).

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, korýše, ryby.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín A800 mcg
Vitamín C400 mg
Vitamín D50 mcg
Zinek15 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
česnekový extrakt100 mg
extrakt z echinacey100 mg
extrakt z hroznových semínek100 mg
extrakt z kořene zázvoru100 mg
nac (n acetyl l cystein)150 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte 1 dávku (3 kapsle) denně, nejlépe s jídlem. Před použitím je vhodné provést krevní test 25- (OH) D a poradit se s lékařem nebo lékárníkem. Přípravek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Multivitamín tabs 90 tablet

Junior malina 20 šumivých tablet

HL Vitamin A-Z antioxidant 60 tablet 900mg special packet

High Five Multivitamin and Mineral 60 kaps




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna