CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Omega 3 + ADEK 90 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:45067028
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:249 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Omega 3 + ADEK 90 kapslí

OstroVit Omega 3 + ADEK je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje omega-3 polynenasycené mastné kyseliny, jako je kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA), a zároveň dodává tělu cenné vitamíny rozpustné v tucích - vitamin A, D, dále vitamin E a K. Jedná se o komplexní přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, který je cenným doplňkem stravy.

Zdroj omega 3 esenciálních mastných kyselin - jedna porce doplňku stravy obsahuje 1000 mg rybího tuku.
Obsahuje EPA a DHA - porce přípravku dodá tělu 180 mg kyseliny eikosapentaenové (EPA) a 120 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA).
Bohatost vitamínů rozpustných v tucích - jedna kapsle obsahuje 800 ug vitamínu A, 2000 IU vitamínu D, 70 mg vitamínu E a 50 ug vitamínu K.
1 porce = 1 kapsle.
Pohodlná forma - přípravek ve formě snadno polykatelných gelových kapslí.
Výkon - balení přípravku vystačí na 3 měsíce pravidelné suplementace.
OstroVit Omega 3 + ADEK - komplexní zdroj účinných látek
Polynenasycené mastné kyseliny omega 3 jsou sloučeniny zařazené do skupiny esenciálních mastných kyselin (EFA). Tělo si je nedokáže samo syntetizovat, proto je nutné omega-3 tuky dodávat tělu zvenčí, potravou nebo doplňky stravy. Mezi omega-3 mastné kyseliny patří kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA), sloučeniny, které se přirozeně vyskytují v mastných mořských rybách nebo mořských plodech.

Vitamin A je derivát karotenu patřící do skupiny karotenoidů. Jde o složku klasifikovanou jako vitamin rozpustný v tucích, který se v lidském těle hromadí v játrech a tukové tkáni.

Vitamin D je steroidní organická chemická sloučenina klasifikovaná jako vitamin rozpustný v tucích, jejíž biologická dostupnost, stejně jako u jiných sloučenin v této skupině, úzce souvisí s přítomností tuků v každodenní stravě. Vitamín D můžeme tělu dodávat potravou – najdeme ho především v tučných mořských rybách a také ve formě doplňků stravy. Za slunečných dnů je možná také kožní syntéza sloučeniny.

Vitamin E je skupina organických chemických sloučenin klasifikovaných jako vitaminy rozpustné v tucích, z nichž největší biologickou aktivitu vykazuje D-alfa-tokoferol použitý v přípravku. Jde o sloučeninu, která se v lidském těle ukládá především v tukové tkáni a také v nadledvinách.

Vitamin K je skupina chemických sloučenin rozpustných v tucích. Doplněk stravy OstroVit Omega 3 + ADEK využívá menachinon neboli vitamín K2, který je produkován střevními bakteriemi a lze jej tělu dodávat také spolu s každodenní stravou nebo ve formě doplňků.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Omega 3 + ADEK:
OstroVit Omega 3 + ADEK obsahuje kyselinu dokosahexaenovou (DHA), která pomáhá udržovat správnou funkci mozku a také podporuje udržení normálního zraku. Kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA) navíc přispívají ke správné činnosti srdce a příznivý účinek nastává při konzumaci 250 mg EPA a DHA denně.

Vitamin A použitý v produktu zase pomáhá udržovat zdravou pokožku a správné vidění a navíc podporuje správné fungování imunitního systému. Vitamin D přítomný v produktu pomáhá udržovat zdravé kosti a zuby a přispívá ke správné činnosti svalů. Vitamin E zase pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a vitamin K přispívá ke správné srážlivosti krve a podporuje udržení zdravých kostí.

POZORNOST! Díky vysokému obsahu rybího tuku má produkt rybí vůni.

Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 127 g
Počet porcí na nádobu: 90
Velikost porce: 1 kapsle
Účinné látky na porci % RI*
Rybí tuk, z toho: 1000 mg -
- kyselina eikosapentaenová EPA 180 mg -
- kyselina dokosahexaenová DHA 120 mg -
Vitamín A 800 µg 100%
Vitamín D 50 μg / 2000 IU 1000 %
Vitamín E 70 mg 583 %
Vitamín K 50 μg 67 %
*RI - Referenční příjem
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Aloe vera prášek100 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně, nejlépe po jídle. Zapijte velkým množstvím vody. Před použitím je vhodné provést krevní test 25-(OH) D a poradit se s lékařem nebo lékárníkem. Výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Přípravek by neměly užívat děti, těhotné ženy, kojící ženy, osoby užívající antikoagulancia obsahující antagonisty vitaminu K (např. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna