CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Arkoroyal BIO 2500 mg tekutý doplněk s mateří kašičkou 20 ampulí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:86167023
Výrobce:Arkoroyal
Dostupnost:skladem
 
Cena:695 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Arkoroyal BIO 2500 mg tekutý doplněk s mateří kašičkou 20 ampulí

Arkoroyal je tekutý doplněk stravy s vysokým obsahem prémiové mateří kašičky, která podporuje imunitu, vitalitu a energii organismu. Bez chemických látek, konzervantů a barviv. Velmi vhodné v období změny sezon.

Ekologické včelařství je způsob výroby a zpracování, který respektuje životní prostředí, dobré životní podmínky zvířat a biodiverzitu.

Mateří kašička obsahuje velký podíl vody, ale také cukry, bílkoviny, lipidy, minerály a vitamíny a také velké množství látek jako 10-HDA mastné kyseliny (10-hydroxydekanová kyselina). ) a 10-H2DA (10 kyselina -hydroxy-2-decenová). Hlavní složkou je apalbumin-1 dávkovaný v množství 2,5 % v mateří kašičce Arkoroyal®*.
Vše, co potřebujete vědět o naší mateří kašičce

Arkoroyal® ORGANIC Royal Jelly 2500 mg je vyvinut a vyroben ve Francii.

Vytvořili jsme jedinečné a exkluzivní partnerství pro náš vlastní dodavatelský řetězec PREMIUM Mateří kašičky z odpovědného včelaření, a proto jsme odhodláni:

Zaručit vynikající sledovatelnost od včelaře až po hotový produkt,
Zajistit ochranu téměř 100 milionů včel prostřednictvím zdravých chovatelských postupů a sledování úmrtnosti,
Podílet se na ochraně 150 km2 chráněných oblastí ve Vnitřním Mongolsku omezením chemického a elektromagnetického znečištění v okolí oblastí, kde se potrava hledá,
Kontrolovat kvalitu půdy, vzduchu a vody v okruhu 20 km kolem úlů,
Udržitelně podporovat naše místní včelaře a jejich 3 440 úlů prostřednictvím etické charty.
Složení:
Eau – Gelée royale BIO – Miel de fleurs BIO – Poudre de pulpe de fruit de baobab BIO (Adansonia digitata L.).
Dávkování:
Užívejte 1 ampuli ráno při snídani, nejlépe rozředěnou ve sklenici vody nebo ovocné šťávy (200 ml). Kúru je vhodné opakovat několikrát ročně, zejména při sezónních změnách. Před otevřením ampulku protřepejte. Vzhledem k přírodní povaze produktu se může objevit mírná usazenina, která však nijak neovlivňuje jeho kvalitu. Poklepejte na každý konec ampule ukazováčkem, pomocí papírové utěrky odlomte konec ampule tak, abyste zabránili pádu úlomků. Otočte ampuli a umístěte ji nad sklenici. Pomocí papírové utěrky odlomte druhý konec ampule a nechte ji vytéct do sklenice. Přidejte ekvivalent půl sklenice vody nebo ovocné šťávy (125 ml). Je možné naředit ampuli v něčem jiném než ve vodě? Samozřejmě je můžete naředit v ovocné šťávě nebo sirupu. Vzhledem k jejich přirozené povaze mohou mít výraznou chuť nebo vůni. Ovocná šťáva je proto dobrou alternativou, jak tyto nepříjemnosti zamaskovat. Měly by být ampule Arkoroyal uchovávány v chladničce? Ne. Ampulky Arkoroyal procházejí ve svém výrobním procesu tepelným zpracováním, které je chrání před mikrobiologickým vývojem. Tato úprava je šetrná a provádí se při teplotě umožňující zachování všech jejích vlastností. Může se u lidí alergických na pyl na jaře vyvinout alergie na včelí produkty? Existují 2 typy alergií: inhalační alergie a alergie na požití. Jejich mechanismy jsou různé a lidé alergičtí na pyl na jaře (inhalační alergie) snášejí požití mateří kašičky velmi dobře. Existuje způsob, jak zjistit, zda osoba bude alergická na požití mateří kašičky, tím, že se jí zeptáte, zda je alergická na potravinářský med (alergie na požití). Pokud je odpověď kladná, úlový produkt nedoporučujeme. V případě pochybností může být vhodné začít s nízkými dávkami a postupně dávku zvyšovat. Přibírá se po mateří kašičce? Mateří kašička v malém množství nemá vliv na přibírání na váze. Obsahuje relativně málo cukru (kolem 15 %), například ve srovnání s medem (80 %). Jeho kalorická hodnota je 140 kCal/100 g, takže v ampuli Arkoroyal poskytuje mateří kašička (1 500 mg) 2 kCal, což je ekvivalent jahody!

Měrná cena: 35 Kč vč. DPH / 1amp

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vegan immunix + Quercetin 60 kapslí

Beta Carotene Complex 30 kapslí

Be my star Anti aging 60 kapslí

Quercetin with bromelain plus 120 vege kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna