CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



B 17 Apricarc s meruňkovým olejem 60 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:85267001
Výrobce:Terezia - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:338 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

B 17 Apricarc s meruňkovým olejem 50+10 kapslí

Unikátní kombinace 4 přírodních složek v 1 kapsli (meruňková jádra, reishi, rakytník a hlíva), která podpoří organizmus i v těch nejtěžších chvílích. Meruňková jádra obsahují látku vitamin B17 známou ve světě jako laetril (amygdalin). Tato látka je právem středem zájmu vědců po celém světě. Reishi a rakytník podporují přirozenou obranyschopnost organizmu. Obsažená hlíva pochází z certifikovaných pěstíren v ČR a má deklarovaný obsah betaglukanů. K výrobě se totiž používají speciální kmeny hlívy. B17 APRICARC je vyráběn bez dalších chemických příměsí a konzervačních látek.

Meruňková jádra
zdroj vitaminu B17

Hlíva ústřičná
doplňuje tělu potřebné látky

Reishi
podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu
příznivě působí na oběhový systém

Rakytník řešetlákový
přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu
podporuje metabolismus
posiluje činnost srdce
pomáhá při únavě
zlepšuje činnost trávicího traktu
pomáhá udržovat zdravou pokožku
přispívá k funkci sliznice očí a úst

Složení:
1 kapsle obsahuje 400 mg směsi B17 APRICARC [prášek meruňkového jádra, prášek sušeného plodu rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides), prášek lyofilizované REISHI (Ganoderma lucidum), prášek hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus) a oleje z meruňkových jader].

Obal kapsle: želatina.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Beta glukany275.52 mg
meruňková jádra640 mg
Dávkování:
1-2 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polyká celá a zapíje vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě. Upozornění Doplněk stravy. Není vhodné pro děti a mladistvé do 15 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte v suchu do 25 °C. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Vhodné pro bezlepkovou dietu.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna