CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Balance oil+ aquaX 300 ml

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:93067021
Výrobce:Zinzino
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 129 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 899 Kč ! Klikněte zde »
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Balance oil+ aquaX 300 ml

AquaX je průlom v oblasti zpracování tuků Omega-3. AquaX je forma BalanceOil s obsahem unikátního přírodního emulgátoru Aquacelle, který umožňuje rozpuštění oleje ve vodě. To výrazně zlepšuje chuť, vzhled a v mnoha případech absorpci tuků Omega-3.

Vědecky podložená receptura přípravku BalanceOil+ kombinuje rybí olej jedinečné jakosti s příznivým podílem omega-3 i omega-7 a s vědecky osvědčeným množstvím olivového oleje, který je bohatým zdrojem polyfenolů, fytonutrientů a omega-9, a který zvyšuje oxidační stabilitu lipidů omega-3.
Polyfenoly se vážou na omega-3 a působí jako účinné antioxidanty, které zabraňují oxidaci lipidů. Polyfenoly olivového oleje napodobují polyfenoly běžně obsažené v rybách a zajišťují přenos křehkých omega-3 v těle, kde je bezpečně ukládají do buněčných membrán. Polyfenoly a lipidy z mořských ryb spolupracují vysoce synergickým způsobem, čímž umožňují, aby tělo bezpečně vstřebalo, upravilo si a udržovalo hladiny omega-3 nad požadovanými 8 %, které jsou zapotřebí k tomu, aby bylo dosaženo rovnováhy omega-6:3 v poměru nižším než 3:1. Průměrný poměr omega-6:3 u osob, které neužívají potravinové doplňky s omega-3, je v severní Evropě 12:1, v Evropě 15:1 a v USA 25:1, což ukazují výsledky z největší světové databáze esenciálních mastných kyselin s více než 600 000 testy analyzovanými nezávislou laboratoří Vitas Analytical Services. Po užívání produktů BalanceOil+ Premium po dobu 120 dnů je průměrný poměr ve všech těchto zeměpisných oblastech nižší než 3:1.

Při výrobě přípravku BalanceOil+ se používá extra panenský olivový olej ze španělských oliv Picual, které byly vybrány kvůli tomu, že jsou bohaté na omega-9 a mají velmi vysoký obsah antioxidantů. Omega-9 (kyselina olejová) hraje důležitou roli, protože aktivně napomáhá normalizaci hladiny cholesterolu v krvi. Olivy jsou předsklizňové kvality, při zpracování se z nich odstraňují pecky a pouze plody se za studena lisují, čímž vzniká extra panenský olej bohatý na omega-9 (kyselinu olejovou) s velmi vysokým obsahem antioxidantů zvaných polyfenoly (nad 750 mg/kg), přičemž obojí má řadu příznivých účinků. Polyfenoly zajišťují kvalitu přípravku BalanceOil+ v lahvičce, ale co je ještě důležitější, chrání i vaše buňky.

Smíšené tokoferoly jsou antioxidanty běžně používané ve výživových doplňcích. Používané přírodní tokoferoly jsou vyráběny výhradně z destilátů oleje ze sójových bobů, který je bez GMO a vysoce rafinovaný; tyto destiláty procházejí další rafinací, aby neobsahovaly žádné sójové proteiny. To znamená, že v přípravku nejsou přítomny žádné alergeny. V přípravku BalanceOil+ jsou zpravidla obsaženy alfa-, beta-, gama- a delta-tokoferoly.

BalanceOil+ obsahuje vitamín D3 (cholecalciferol). Je použit přírodní vitamín D3 získávaný z lanolinu, přirozeně se vyskytujícího tuku, který se nachází v ovčí vlně. Vitamín D3 se vyrábí rozpuštěním prekurzoru vitamínu D3 z lanolinu. Poté je chemicky upraven a aktivován působením ultrafialového (UV) záření. Tento chemický proces je srovnatelný s tím, k němuž dochází v lidské kůži při tvorbě vitamínu D3 při vystavení slunečnímu záření.
Složení:
Rybí olej emulgátory (frakcionovaný kokosový olej, polyglycerolpolyricinoleát, mono a diglyceridy mastných kyselin, ovesný olej, lecitin, citrusový olej, olivový olej), lecitin, citrusový olej, olivový olej), Extrakt s vysokým obsahem tokoferolů (antioxidant), přírodní aroma citronu, vitamin D, (cholekalciferol).
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín D30.02 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
DHA docosahexaenoic acid683 mg
EPA eicosapentaenoic acid1283 mg
Olivový olej4092 mg
Omega 93069 mg
Omega-3 kyseliny2.478 g
Polyfenoly3.5 mg
Rybí tuk koncentrát6627 mg
Dávkování:
Stačí, když denní dávku BalanceOil+ AquaX zamícháte do vody nebo jakékoli jiné chladné tekutiny podle vašeho výběru, a uvidíte, že chuť a struktura rybího oleje prakticky zmizí. Jednoduše protřepejte lahvičku a poté olej nalijte do sklenice s přibližně 200 ml nebo více chladné tekutiny dle vašeho výběru, zamíchejte, a můžete pít!

Měrná cena: 376 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna