CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Boron 100 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:81067201
Výrobce:Life Extension - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:243 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Boron 100 kapslí

Bór hraje významnou roli během metabolismu hořčíku a vápníku, které jsou důležité pro kosti. Dostatečné množství tohoto minerálu v těle může přispět k udržení normální pevnosti kostí, zejména u starších osob. Kromě toho může bór hrát roli při udržování zdraví kloubů a prostaty.

S narůstajícím věkem dochází k oslabení kostí a kloubů v lidském těle. To je zcela přirozený proces doprovázející stárnutí. Nedostatečná hladina bóru může mít negativní vliv při tvorbě a udržování kostí. Tento minerál je totiž základní látkou pro metabolismus vápníku, hořčíku a vitaminu D, které jsou klíčové pro zdravé kosti.
Kromě toho vědecké výzkumy naznačují, že bór může příznivě ovlivňovat zdraví kloubů. Může také ovlivňovat hladinu steroidních hormonů, proto by příjem tohoto minerálu mohl mít vliv na zdravou prostatu. Význam bóru tedy narůstá s přibývajícím věkem.
Složení:
Riboflavin (vitamín B2), bór (jako komplex citrát/aspartát/glycinát bóru), mikrokrystalická celulóza, rostlinná celulóza (kapsle).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Vitamín B225 mg
Bór3 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli denně s jídlem či bez jídla, nebo podle doporučení lékaře.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna