CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Čaga + Reishi a rakytník 60 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:85206741
Výrobce:Terezia - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:373 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Čaga + Reishi a rakytník 60 kapslí

Produkt je určený pro všechny, kteří chtějí doplnit tělu důležité antioxidanty, které chrání naše buňky v celém těle před škodlivými volnými radikály. Sibiřská ČAGA je významná prospěšná houba se širokým spektrem účinných látek, která obsahuje významný enzym superoxiddismutázu v deklarovaném množství. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a je tak důležitý antioxidant. Vzácná houba reishi a rakytník podpoří vaši imunitu, oběhový systém a metabolizmus. Dále je vhodný zejména pro seniory, ženy v menopauze, pro lidi s vyšší psychickou zátěží a pro ty, kteří se ne zcela vhodně stravují a dále pro všechny na celkovou podporu vitality a obranyschopnosti.

Čaga
doplňuje tělu potřebné látky
příznivě působí na lidský organizmus

Rakytník řešetlákový
podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu
podporuje metabolismus
posiluje činnost srdce
pomáhá snižovat únavu
zlepšuje činnost trávicího traktu
přispívá k dobrému fyzickému stavu
pomáhá udržovat zdravou pokožku

Reishi
podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu
příznivě působí na oběhový systém

Složení:
1 kapsle obsahuje 330 mg směsi ČAGA + REISHI a RAKYTNÍK [rezavec šikmý/ čaga (Inonotus obliquus) 150 mg, sušené houby reishi (Ganoderma lucidum) 100 mg, sušené plody rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides), vitamin E (d-alpha tokoferyl acetát)].
Obal kapsle: želatina.
Superoxiddismutáza (SOD): 11100 U v jedné kapsli.
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Vláknina49.4 g
1 kapsle obsahuje:
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Beta-Glucan26.5 mg
Dávkování:
1 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě. Upozornění Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Uchovávejte v suchu do 25 ºC. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. Vhodné pro celiaky.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Woman 40+ Omega Oil 200ml Organic

Probio Flora Sacharomyces Boulardi 30 kapslí

XXL Spirulina 500 mg 450 tablet

Omega 3 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna