CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Double Calm 50 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:57067111
Výrobce:Nordbo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:718 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Double Calm 50 kapslí

Nordbo Double Calm obsahuje extrakt z meduňky Cyracos® a L-theanin ze zeleného čaje. Obě složky mají podobné vlastnosti související s úzkostí, úzkostnými symptomy, roztěkaností a kvalitou spánku. Double Calm má uklidňující efekt, nepůsobí ale ospalost. Je proto možné užívat jej během dne pro zlepšení koncentrace v práci, pro utišení úzkosti např. před důležitou schůzkou nebo prezentací, ve stresujícím období, i večer, pokud nemůžeme usnout. Účinek extraktu z meduňky byl ověřen v klinické studii.
Složení:
Cyracos® (extrakt z Meduňky lékařské; Melissa Officinalis), extrakt ze zeleného čaje (Camellia sinensis), plnidlo rýžová mouka, kokosový MCT olej, rostlinná kapsle (celulóza).
Průměrné nutriční informace v 1 denní dávce:
L-Theanin100 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Extrakt ze zeleného čaje 250 mg
Meduňka lékařská600 mg
Dávkování:
Berte 2 kapsle denně. Obsahuje 25 denních dávek. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí a slunečního záření. Těhotné a kojící ženy konzultujte užití produktu s lékařem.

Měrná cena: 14 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna