CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Double Hair 60 kapslí (Vlasy)

0x
I
Z
 
Kód zboží:57067107
Výrobce:Nordbo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:729 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Double Hair 60 kapslí (Vlasy)

Nordbo Double Hair je velmi precizně zacílený doplněk stravy kombinují patentovaný extrakt AnaGainTM z BIO hrachových klíčků s vysokou dávkou biotinu. Vlastnosti těchto dvou složek jsou synergní a souvisejí se stimulací vlasových folikul, redukcí ztráty vlasů a jejich kondicí. AnaGainTM je speciální extrakt z hrachový klíčků, které jsou bohaté na složky aktivující buňky ve vlasových folikulech. Obnovují v nich mikrocirkulaci živin. Vlastnosti biotinu souvisejí s produkcí keratinu, který zvyšuje kvalitu vlasů. AnaGainTM byl testován v klinické studii s jedinci trpícími středně závažným vypadáváním. Po dvou měsících se snížila ztráta vlasů o 37 % a došlo k viditelnému zpevnění vlasových vláken.

Kvalitu vlasů ovlivňuje celá řada faktorů. V prvé řadě genetika - vzhled a pevnost vlasů určují naše geny. Poté stres - když projdeme těžkým obdobím nebo zažijeme něco traumatizujícího, může to ovlivnit kvalitu vlasů o několik měsíců později. Výrazný vliv mají také hormonální změny např. během menopauzy, těhotenství nebo kojení. Uškodit může vlasům špatná strava, nesprávné pečující přípravky nebo nadměrné používání nahřívacích nástrojů. Vypadávání vlasů lze zpomalit vhodnými doplňky stravy nejlépe v kombinaci s masáží pokožky hlavy pro zlepšení prokrvení.

Složky obsažené v doplňku nemají vliv na růst chloupků na těle. Chloupky se od vlasů liší a je geneticky dáno, že rostou pouze do určité míry. Není teda třeba obávat se zvýšeného růstu ochlupení.
Složení:
AnaGainTM (extrakt z hrachových BIO klíčků), plnidlo rýžová mouka, protispékavá látka rýžový extrakt, biotin, rostlinná kapsle (celulóza).
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B7 - biotin5000 mcg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně. Balení obsahuje 60 dávek. Upozornění: Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu a suchu. Přípravek je vhodný pro vegany.

Měrná cena: 12 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna