CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Reishi VEGE 60 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:45067019
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:274 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Reishi VEGE 60 kapslí

OstroVit Reishi VEGE je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje extrakt z Ganoderma lucidum standardizovaný na 40 % polysacharidů DER 20:1. Jedná se o veganský přípravek, dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí. Jedná se o produkt vytvořený pro lidi, kteří chtějí doplnit svůj jídelníček o hodnotné ingredience.

Obsahuje extrakt z houby Reishi standardizovaný na 40% DER 20:1 polysacharidů - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 600 mg extraktu.
Vhodné pro vegetariány a vegany - Výrobek neobsahuje složky živočišného původu.
1 porce = 1 kapsle.
Účinnost - Balení přípravku obsahuje 60 porcí přípravku, což vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný v práškové formě zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Reishi VEGE - hodnotný doplněk stravy
Reishi - Ganoderma lucidum - druh houby z Asie patřící do čeledi Polyporaceae. Je známá také jako reishi a v Polsku je také označována jako lakovaná huba, což označuje lesklý povrch houby. Reishi roste především na listnatých druzích stromů a obvykle se vyskytuje na odumřelých částech rostlin. Pro svou hořkou chuť je považován za nejedlý druh houby, ale díky bohatství cenných látek se používá jako přísada do doplňků stravy.
Složení:
Extrakt z houby Reishi (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.) standardizovaný na 40 % polysacharidů DER 20:1, potahové složení (plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza).

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 41 g
Počet porcí v balení: 60
Velikost porce: 1 kapsle
Aktivní látky na porci
Extrakt z houby Ganoderma lucidum: 600 mg
- včetně polysacharidů (40%) 240 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně před jídlem nebo s jídlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Lidé užívající léky by se měli před použitím poradit se svým lékařem nebo lékárníkem. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nutriskin Clean 60 kapslí

Golden Flax Seed Oil Organic 200ml

VE Kyselina Listová 400 mcg 480 tablet

Saffron Extract 30kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna