CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Earth Kurkumiini 60 kapslí

0x
Z
I
R
K
 
Kód zboží:73067065
Výrobce:Puhdistamo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:602 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Earth Kurkumiini 60 kapslí

Kurkumin je hlavní účinná látka kurkumy, superpotraviny, o které se mluví jako o nejsilnější bylince na zeměkouli.
Kurkuma má několik stovek potvrzených benefitů, z nichž většina souvisí s oxidativním stresem a jím způsobenými komplikacemi.

Produkt obsahuje patentovanou formu kurkuminu - CurQfen®, který má zesílený účinek a dostupnost pro tělo. Klíčovými vlastnostmi CurQfenu® je obsah bioaktivních volných forem kurkuminoidů pro delší dobu buněčného vstřebávání a také zvýšená prostupnost hematoencefalickou bariérou. Jde o jediný kurkuminový prášek, který byl vědecky prověřen z hlediska zvýšení biodostupnosti volných kurkuminoidů u lidí a také z hlediska poměru volné formy kurkuminu k biologicky neaktivním kurkuminovým glukoronidům.

Mnoho studií potvrdilo silné vlastnosti kurkuminu související s neuroprotektivní aktivitou, oxidativním stresem v těle i speciálně v mozku. Výzva ale je dopravit volné nekonjugované formy kurkuminu do cílové mozkové tkáně. Nativní forma kurkuminu umí hematoencefalickou bariérou prostoupit, jakmile ale kurkumin projde trávením a je metabolizován na glukoronidy, schopnost projít bariérou je ztracená. Konjugované metabolity jsou totiž objemné molekuly rozpustné ve vodě a rychle jsou vyloučeny močí.

Konzumace vysokých dávek běžného kurkuminu vede pouze k malému vstřebání nekonjugovaných volných forem do mozku (méně než 10 ng /g), výsledný efekt je tedy velmi malý.
CurQfen® představuje novou generaci kurkuminového extraktu doplněného o pískavici řecké seno a speciální samozvlhčující hydrogelové nosiče. Díky tomu dovede CurQfen® dopravit vysoké množství volné formy kurkuminu už při nízké dávce 250 mg.
Složení:
Kurkumin v patentované formě CurQfen® 335 mg [(kurkuma extrakt, prášek ze semen pískavice řecké seno (Fenugreek)], obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza.

Produkt neobsahuje laktózu, mléko, lepek, želatinu ani přísady živočišného původu.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Kurkumin v patentované formě CurQfen®335 mg
Kurkuminoidy117 mg
Dávkování:
1-3 kapsle 1 x denně.

Měrná cena: 10 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna