CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

0x
Z
I
 
Kód zboží:44067003
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:689 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Exclusive Reishi 50% polysacharidů 300 kapslí
Reishi 30% polysacharidů 100 kapslí
Reishi 30% polysacharidů 300 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Lesklokorka lesklá, Reishi nebo také Ganoderma Lucidum jsou názvy pro houbu pocházející z Asie, konkrétně oblasti Číny. Reishi není jen parazitickou houbou, kterou nalezneme nejčastěji na odumírajících stromech, ale i medicinální, která díky svému blahodárnému působení je využívána již tisíce let. První dochované zmínky o této houbě jsou známy již před 3000 lety, kdy ji hodovali čínští císaři a přezdívali jí "houba nesmrtelnosti".
Složení:
Reishi 500 mg, deklarovaný podíl polysacharidů min.50%, deklarovaný podíl triterpenů min. 3%, transparentní rostlinná HPMC tobolka (vhodná pro vegany).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Reishi extrakt 0.5 g
Dávkování:
Užívejte 2-3 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s rostlinným extraktem. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 3 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Měrná cena: 7 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna