CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Maca řeřicha peruánská 6:1 RAW 750mg 90 kaps

0x
I
Z
 
Kód zboží:85367113
Výrobce:Now Foods - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:544 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Maca řeřicha peruánská 6:1 RAW 750mg 90 kaps

Maca je superpotravina, která se stává v současné době velmi populární. Pěstuje se ve výšinách peruánských And a její účinky mají pozitivní vliv na vitalitu, plodnost či sexualitu.

Maca je po staletí tradičně používána jako zdroj potravy a jako celkový energetický tonik. Novější vědecké údaje naznačují, že Maca může pomoci podpořit zdravou sexuální aktivitu a plodnost. Tento 6:1 extrakt gelatinizované maky obsahuje ekvivalent 4,5 g čerstvého kořene Maca.

V domorodém jazyce se ma-ca překládá jako „z výšin pocházející dobrá strava, která posiluje.“

Žijeme v extrémně náročných podmínkách, nezabijí nás sice zima, hlad, fyzické vyčerpaní, ale stres, civilizační nemoci atd. V dnešní uspěchané době není lehké stíhat práci, rodinu a zároveň si najít čas na sebe a naše koníčky. Maca sice nepřidá čas navíc, který bychom všichni ocenily, ale za to účinně zmírňuje stres, zvyšuje fyzickou a psychickou sílu, podporuje paměť a koncentraci. Je taky častěji užívána při potížích s otěhotněním a různých dysfunkcích pohlavních orgánů k u mužů, tak u žen. Bezesporu se jedná o jedno z nejúčinnějších přírodních afrodiziak.

Maca se pěstuje ve vysokých nadmořských výškách v Andském kraji centrálního Peru. Byl tradičně používán po staletí jako zdroj potravy a jako obecný energetický tonik. Novější vědecký výzkum naznačuje, že Maca může pomoci podpořit zdravý reprodukční život pro muže i ženy. Klinické údaje naznačují, že Maca nevyvíjí přímý účinek na endokrinní funkci.
Složení:
Organická surová maca kořen (koncentrát 6: 1) (Lepidium meyenii) (gelatinizovaná - vegetariánská) (Ekvivalent 4,500 mg čerstvého kořene Maca).

Další látky: celulóza (kapsle), rýžová mouka, oxid křemičitý a stearát hořečnatý (rostlinný zdroj).

V tomto produktu se mohou vyskytnout přírodní změny barev.

Neobsahuje přísady kvasnic, pšenice, lepku, sóji, mléka, vajec, ryb, korýšů nebo ořechů.

Vyrobeno v zařízení dodržujícím správnou výrobní praxi (GMP), které zpracovává další ingredience obsahující tyto alergeny.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Maca kořen 750 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli 1-2x denně. Upozornění: Pouze pro dospělé. Trpíte-li onemocněním, jste těhotná, kojíte, snažíte se otěhotnět nebo užíváte léky, poraďte se před použitím tohoto přípravku s lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte na chladném a suchém místě. Nejezte balíček k udržování čerstvosti. Uchovávejte jej v lahvičce.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Beta karoten 10.000mj 100 + 100 tobolek

Imunita černý rybíz 250 g

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Camu camu BIO 120 kapslí Myrciaria dubia




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna