CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



MultiProbio gummies 40 gummies

0x
 
Kód zboží:37067137
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:198 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MultiProbio gummies 40 gummies

MultiProbio Gummies je ideální přípravek pro děti i dospělé. Výjimečná kombinace vitaminů, minerálů a probiotik nabízí komplexní péči, která podporuje růst, vývoj a celkové zdraví.
Díky bohatému spektru vitaminů a minerálních látek přispívá doplněk stravy k posílení imunitního systému a optimalizaci energetické rovnováhy. Tyto živiny jsou základními stavebními kameny, které pomáhají člověku cítit se energicky, zdravě a aktivně.
Gummies obsahují bakterie mléčného kvašení rodu Lactobacillus a Bifidobacterium. Tyto probiotické kultury obnovují a udržují zdravou rovnováhu střevní mikroflóry, což je zvláště důležité po léčbě antibiotiky, nevhodném stravování či nedostatečné výživě.
Díky pektinové formě se gummies snadno užívají a výborně chutnají. Produkt neobsahuje želatinu, tudíž je vhodný pro osoby, které vylučují ze své stravy živočišné produkty.
Složení:
Obsah v 1 gummy HM OT. %DRHP
VITAMIN C 20 mg 25
VITAMIN E 12 mg 100
NIACIN 4 mg 25
VITAMIN B5 3 mg 50
VITAMIN A 800 mcg 100
VITAMIN B6 0,7 mg 50
KYSELINA LISTOVÁ 200 mcg 100
JÓD 75 mcg 50
BIOTIN 50 mcg 100
VITAMIN D 5 mg 100
VITAMIN B12 2,5 mcg 100
VITAMIN B12 6 mcg 240
BIFIDOBACTERIUM LACTIS

0,5 mld. *
LACTOBACILLUS RHAMNOSUS

0,5 mld. *
* Denní referenční hodnota přijmu v 1 gummy není stanovena
Dávkování:
1 gummy denně pro děti od 3 let, rozžvýkat a spolknout. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedneného na spodní straně obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění: Začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Nevhodný pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1ks

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna