CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Odorless Garlic 1500 100 tablet česnek

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:99067013
Výrobce:Czech Virus - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:151 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Odorless Garlic 1500 100 tablet česnek

Přírodní česnek se standardizací aktivní látky Alicinu. Česnek je považován za jednu z nejlepších superpotravin. Má silné antibakteriální, protiplísňové a antivirové účinky a je považován za velmi účinný imunitní stimulant. Je tak vhodné jej užívat i v rámci prevence a při prvních příznacích nejrůznějších onemocnění. Náš česnek je bez zápachu v koncentrované formě česneku a přichází ve formě praktických tabletek. Je rychle uvolňován do krevního řečiště a nezanechává žádnou nechtěnou chuť nebo zápach.
Složení:
Mikrokrystalická celulóza (plnidlo), extrakt Allium sativum (3% alicin), protispékavé látky: oxid křemičitý, stearan hořečnatý rostlinného původu.

Upozornění: Produkt Odorless Garlic 1500 obsahuje velmi silný extrakt z česneku. Přestože jsou u většiny lidí eliminovány nepříjemné vedlejší účinky (zápach z úst, pálení žáhy atd.), u velmi citlivých jedinců se tento efekt v malé míře může dostavit. Nepoužívejte česnek při poruchách krvácení nebo trávících potížích. Dejte si také pozor na kombinaci s léky - účinek česneku má spoustu benefitů, ale mohou mít negativní interakci (například Warfarin, heparin, ibuprofen atd.). Pokud užíváte léky, doporučujeme užívání česneku konzultovat s vaším lékařem.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Alicin3.75 mg
Extrakt Allium sativum125 mg
Dávkování:
Užijte 1 až 2 tablety denně a dostatečně zapijte vodou. Upozornění: Uchovejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte do 100 dnů. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Před užíváním se poraďte se svým ošetřujícím lékařem.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Super Ubiquinol CoQ10 100mg 60 kapslí

Rakytníček+ želatinky 50 ks koule

Scandinavian Omega-3 Trout Oil 120 kapslí

Jerusalem Artichoke Tincture 50ml Organic




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna