CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Omega 3 200 softgel kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:85367103
Výrobce:Now Foods - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:399 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Omega 3 200 softgel kapslí

Ultra Omega 3 obsahuje koncentrovaný rybí olej vyrobený za přísných standardů kontroly kvality. Je uzavřen v měkkých želatinových kapslích s enterickým potahem, lze tedy pohodlně užívat bez chutě a zápachu rybího oleje, navíc obsahuje vysoký podíl důležitých omega 3 kyselin EPA a DHA.

Je také pravidelně testován proti obsahu potenciálně škodlivé hladiny kontaminantů (tj. rtuti, těžkých kovů, PCB, dioxinů a dalších kontaminantů). Ti, kteří někdy zažili nevolnost nebo reflux z jiných rybích olejů, by měli tyto softgelové kapsle lépe snášet.
Složení:
Kyselina eikosapentaenová (EPA), kyselina dokosahexaenová (DHA).

Další ingredience: Softgelová kapsle (hovězí želatina, glycerin, enterický potah, voda), vitamin E (jako přírodní d-alfa-tokoferol).

Obsahuje ryby (ančovičky), vitamin E ze sóji. Neobsahuje pšenici, kvasnice, lepek, mléko, vejce nebo mořské plody. Vyrobeno v zařízení dodržujícím správnou výrobní praxi (GMP), které zpracovává další ingredience obsahující tyto alergeny.
Nutriční informace v jedné dávce:
Polynenasycené (tuky)1 g
Tuky2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.5 g
Energetická hodnota20 kCal
Mononenasycené (tuky)0.5 g
Nutriční informace v jedné dávce:
DHA docosahexaenoic acid240 mg
EPA eicosapentaenoic acid360 mg
Koncentrát rybího oleje2000 mg
Dávkování:
1 softgelová kapsle 1-2x denně s jídlem. Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Nekonzumujte sáček pro udržení čerstvosti. Uchovávejte jej v lahvičce. V tomto produktu se mohou vyskytnout přírodní změny barev.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Resveratrol 98% extrakt 300 kapslí

Echinacea 60 kapslí

Super Greens PRO 360g

Vitamin D3 2000 I.U. SOFTGELS 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna