CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Ostropestřec mariánský 60 kapslí milk thistle

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:80067008
Výrobce:GreenFood nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:171 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ostropestřec mariánský 60 vegan kapslí

Každá naše dávka obsahuje 80%-ní koncentrát Silymarinu (400mg). Rozhodujícím kritériem rozhodnutí při nákupu by mělo být právě množství Silymarinu v denní dávce, nikoliv množství samostného Ostropestřece. Silymarin je právě to, proč je Ostropestřec vyhledáván, jako potravinový doplněk. Silymarin je výtažek ze semen Ostropestřce mariánského, který byl pro své léčivé účinky využíván v tradiční medicíně již ve starověku. Ostropestřec mariánský je pichlavý bodlák a zároveň jedna z nejznámějších rostlin, kterou znají převážně lidé, kteří usilují o vnitřní zdraví. Pro zpracování se používají hlavně dobře vyzrálá a usušená semena, která mají nejvíc účinných látek.

Ostropestřec mariánský vyhledávají lidé orientovaní na:
- Detoxikaci jater
- Účinnou detoxikaci organismu.
Složení:
Rýžová mouka, Ostropestřec mariánský, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny: Výrobek neobsahuje alergeny uvedené v Příloze II Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 1169/2011 v platném znění.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Ostropestřec mariánský250 mg
z toho účinná látka Silymarin200 mg
Dávkování:
Užijte 2x denně 1 kapsle. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Enzyme+ 90 kapslí

Rakytníček veganské želé s rakytníkem 90 ks

Omega 3 extreme 500 EPA / 250 DHA 180 kapslí

Extra green detox 200 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna