CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Performance Greens 330g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:85367011
Výrobce:BrainMax - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:698 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Performance Greens 330g

Performance Greens je směs super zelených rostlin pro podporu imunity, energie, trávení a dalších činností organismu.

Kromě zelených superpotravin obsahuje také Ashwagandhu. Adaptogen, který posiluje organismus, podporuje funkce reprodukčního systému a koncentraci.

Dalším nezanedbatelným pilířem Performance Greens pro remineralizaci organismu jsou elektrolyty obohacené o stopové prvky z mořských řas a karlovarské soli. Kromě vysokého obsahu vitamínů skupiny B, C, E a K, obsahuje Performance Greens také vysoké množství chlorofylu a vlákniny. Směs je bohatá na antioxidanty, které chrání naše buňky před oxidačním stresem. Zelené potraviny jsme doplnili o kurkumu..

- podpora správného trávení a mikrobiomu
- podpora detoxikace
- optimalizace imunity
- snižování stresu na naše tělo a buňky
- podpora životní energie a vitality
- zlepšování mentální bdělosti

Spirulina, chlorella a moringa obsahují vysoké množství chlorofylu, který je podobný lidskému hemoglobinu.
Chlorofyl je rostlinný pigment rozpustný v tucích, který dává rostlinám jejich typicky zelenou barvu a kromě bílkovin je bohatý na vitamín C, B, antioxidanty a železo. Proto je Performance Greens vhodný nápoj pro osoby s anémii nebo pro osoby se zvýšenou potřebou železa.

Chlorofyl pomáhá tělu snižovat oxidační stres, který poškozuje zdravé buňky a podporuje krvetvorbu. Směs obsahuje také Vojtěšku neboli alfalfa, která podporuje zdraví dolních močových cest. Všechny suroviny jsou přirozeně zásadité a tím prospívají našemu žaludku a střevnímu traktu.

To vše je doplněno o Mátou peprnou, která nejen že podporuje normální činnost trávicí soustavy a zdraví žaludku, ale také směsi dodává osvěžující chuť. Celá směs pomáhá harmonizovat tělo, posiluje jeho detoxikační procesy a zlepšuje funkce imunitního systému.
Složení:
Mladá pšenice, chlorella, ceremoniální matcha, spirulina, elektrolyty (sůl, hořčík, draslík, karlovarská sůl), aflalfa, ashwagandha extrakt, baobab, kurkuma, moringa, máta peprná, kyselina citrónová, steviol-glykosidy, přírodní aroma.

Nutriční informace v 1 denní dávce
Draslík50 mg
Hořčík citrát35 mg
Sodík130 mg
Nutriční informace v 1 denní dávce
Ashwagandha500 mg
Baobab 500 mg
Ceremoniální matcha 1000 mg
Chlorella powder1000 mg
Chloridy350 mg
Kurkuma prášek500 mg
Máta100 mg
mladá pšenice1500 mg
moringa prášek500 mg
směs electrolytů650 mg
Spirulina1000 mg
Dávkování:
1 zarovnanou odměrku smíchejte ve 200-300 ml vody. Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Měrná cena: 233 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Cardio multi 60 kapslí

Pharma Liver aid vege 90 kapslí

Broco+ sulforaphane 60 vega caps

Jód z Kelpu 150 mcg 90 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna