CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma citicoline 60 kasplí

0x
I
Z
 
Kód zboží:45067155
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:459 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma citicoline 60 kasplí

Ostrovit Pharma Citicoline je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem citicolinu a inulinu. Jedná se o přípravek z elitní řady OstroVit Pharma, dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro lidi, kteří chtějí svou každodenní stravu doplnit o hodnotné ingredience.

Zdroj citicolinu - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 500 mg sloučeniny.
Obohaceno o inulin - Jedna porce přípravku obsahuje 100 mg prebiotika.
1 porce = 2 kapsle.
Účinnost - Balení přípravku obsahuje 30 porcí přípravku, což vystačí na měsíc pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Pharma Citicoline - hodnotný doplněk stravy
Citicolin, také známý jako CDP-cholin, je látka, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle a je produkována v mozku. Jedná se o endogenní prekurzor fosfatidylcholinu, který je hlavním stavebním kamenem buněčných membrán. Citicolin se štěpí na dvě sloučeniny, cytidin a cholin, které snadno procházejí hematoencefalickou bariérou.

Inulin je sloučenina tvořená více než 30 molekulami monosacharidů, které jsou spojeny β-2,1-glykosidovými vazbami v nerozvětvený řetězec. Jedná se o polysacharid rostlinného původu, který je rezervní zásobou. Je to sloučenina, která není trávena v horní části gastrointestinálního traktu a je transportována v nestrávené formě do tlustého střeva, kde prochází bakteriální fermentací v tlustém střevě. Inulin se používá jako dietní vláknina a prebiotikum, tedy živina pro dobré bakterie žijící v trávicím systému.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 21 g
Počet porcí na nádobu: 30
Velikost porce: 2 kapsle
Účinné látky na porci
Citicolin 500 mg
Inulin 100 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (2 kapsle) denně po hlavním jídle. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Výrobek není určen ke konzumaci dětmi. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 8 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Synerbio Lactobacillus rhamnosus GG 30 k

Pharma Liver aid vege 90 kapslí

Soul Food Super Greens 100g Organic

Vlasy a nehty 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna