CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Rakytníček multi. želatinky s rakytníkem 70

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:85206761
Výrobce:Terezia - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:196 Kč vč. DPH
 
džungle
hruška
s rakytníkem original
višeň




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Rakytníček multivitamínové želatinky s rakytníkem 70ks

Originální želatinky ve tvaru postaviček ze Čtyřlístku (Myšpulín, Fifinka, Bobík, Pinďa). První želatinky na trhu s rakytníkem. Rakytník pomáhá podporovat imunitu, což se hodí hlavně u dětí, které jsou v kolektivu (školky, školy, kroužky, tábory apod.). Želatinky mají skvělou chuť díky obsahu 20 % ovocné šťávy. Obsahují celkem 9 vitaminů a rakytník. Neobsahují žádné konzervační látky, sladidla, ani přidaná barviva.

Vyrábí se v několika chuťových variantách které se mohou složením lehce lišit

Příchutě:
Hruška, Višeň, džungle a original
Složení:
Glukózový sirup; cukr; pitná voda; želatina; směs ovocných koncentrátů z hroznového vína, pomeranče, jablka, mandarinky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citrónu; pyré z meruňky, broskve, manga, nektarinky, banánu, guavy; sušená rakytníková šťáva 3 %; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; leštící směs (kokosový olej, leštící látka karnaubský vosk E903); aroma: maracuja; vitaminy: kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, biotin, kyanokobalamin.

Rakytník řešetlákový
přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu
podporuje metabolismus
posiluje činnost srdce
příznivě působí při únavě
zlepšuje činnost trávicího traktu
pomáhá udržovat zdravou pokožku
přispívá k funkci sliznice očí a úst
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B1 - thiamin0.198 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.45 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová1.08 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.252 mg
Vitamín B7 - biotin9 mcg
Vitamín B9 - kyselina listová36 mcg
Vitamín C14.4 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
sušená rakytníková šťáva1800 mg
Dávkování:
Maximálně 5 želatinových RAKYTNÍČKŮ 3x denně rozžvýkat a spolknout. Výrobek RAKYTNÍČEK želatinky a jeho účinky nejsou založeny na obsahu vitaminů, ale na obsahu rakytníku, který je hlavní složkou výrobku včetně ovocné šťávy. Rakytník je přirozeně bohatým zdrojem vitaminů a biologicky aktivních látek a nemá stanovenou denní doporučenou dávku. Doporučujeme 3-5 želatinek denně. Upozornění Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte v suchu a temnu do 25˚C. Chraňte před slunečním zářením. Případná změna barvy neovlivňuje kvalitu přípravku. Vhodné pro celiaky, těhotné a kojící ženy.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1ks

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Resveratrol 98% extrakt 300 kapslí

Echinacea 60 kapslí

Super Greens PRO 360g

Vitamin D3 2000 I.U. SOFTGELS 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna