CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Saffron Extract 30kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:66067087
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:384 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Saffron Extract 30kapslí

SAFFRON EXTRACT with Marigold

Šafrán má dlouhou historii užívání spojenou s duševní kondicí. Jeden z textů tradiční čínské medicíny o něm říká, že “dlouhodobé užívání učiní každé srdce šťastným”. A moderní výzkumy to jen potvrzují. Už jen samotné přivonění ke květu šafránu má prokazatelný vliv na projevy úzkosti. Proto lze šafrán doporučit při depresi, úzkosti, při nadměrném přejídání vyvolaném stresem a pro ženy v premenstruačním období.

Marigold neboli měsíček lékařský byl do tohoto doplňku pro synergní účinky doplňující šafrán.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Podporu při psychické zátěži

Čistota produktu
- Všechny složky jsou 100% aktivní
- Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem volného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel, která mohou tvořit až 50% tablety)
- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.
Složení:
měsíček lékařský květ (Calendula officinalis) 270 mg, obal kapsle hydroxypropylmethyl-celulóza, extrakt z šafránu (Crocus sativus) 30 mg poskytující 0,3 % safranalu.

Doplněk stravy.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
extrakt z šafránu30 mg
měsíček lékařský květ270 mg
Dávkování:
1 kapsle denně s jídlem, nebo dle doporučení lékaře. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, pokud není doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, neurčí-li lékař jinak. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Vhodné pro vegany.



V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna