CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Scandinavian Omega-3 Trout Oil 120 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:57067102
Výrobce:Nordbo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:625 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Scandinavian Omega-3 Trout Oil 120 kapslí

Nordbo Omega-3 olej představuje špičku mezi rybími oleji z hlediska čistoty, čerstvosti, udržitelného chovu ryb a ohledu k životnímu prostředí. Zatímco průmyslovým standardem u běžných olejů je produkce trvající 6 až 12 měsíců od momentu ulovení ryby, olej Nordbo je stáčen do lahviček 3-4 hodiny od ulovení. Tento krok je velmi důležitý, protože jakákoliv ryba se po vylovení začne velmi rychle rozkládat a oxidovat. Z tohoto důvodu je rychlé a šetrné zpracování velmi zásadní a to zejména vzhledem k nejvyšší kvalitě a čistotě, ale také vzhledem k neuvěřitelně čerstvé a neutrální chuti. Zatímco u standardních průmyslově zpracovaných rybích olejů pochází ryby často z Jižní Ameriky (Peru nebo Chile) a stráví někdy i měsíce na cestě, olej Nordbo je vyráběn na udržitelné rybí farmě s certifikací ASC, která je maximálně 50km od místa zpracování. Vzniká tak minimální stopa CO2 a olej si zároveň zachovává čerstvost a velmi vysoký přirozený obsah mastných kyselin.

Omega mastné kyseliny obsažené v rybím oleji jsou stavebními kameny buněčných membrán, jsou tedy doslova výživou pro tělo i mozek. Omega-3 mastné kyseliny také mají velmi výrazné vlastnosti související s oxidativním stresem a regenerací. Kvalitní rybí olej je proto doslova revitalizátorem pro dospělé i děti. Kdy produkt nejlépe využijeme? Při vysoké zátěži, ať už fyzické nebo psychické, při rekonvalescenci i jako podporu pro kondici organismu na každý den.
Složení:
Olej z dánského pstruha s certifikací ACC - ECOLOMEGA® (1500 mg ve 2 kapslích), rybí želatina s certifikací ASC, zvlhčovadlo glycerol, antioxidant (BIO extrakt z rozmarýnu a přírodní a přírodní směs tokoferolů).
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
DHA docosahexaenoic acid110 mg
EPA eicosapentaenoic acid40 mg
omega 11100 mg
Omega 6 mastné kyseliny150 mg
omega 7100 mg
Omega 9 mastné kyseliny450 mg
Dávkování:
Děti 11-17 let: 2 kapsle denně. Dospělí, těhotné a kojící 2-4 kapsle denně. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 30-60 denních dávek. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Po otevření uchovávejte v lednici.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna