CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Skin Repair Oil 100ml Organic

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:66067095
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:323 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Skin Repair Oil 100ml Organic

Organic Beauty Skin Repair Oil

Organická (kvalita BIO) směs 6 špičkových olejů, extraktu z měsíčku lékařského a vitamínu E, sestavená bez obsahu nežádoucích syntetických aromat a barviv. Tento unikátně složený olej je tou nejrychlejší pleťovou výživou, lehce se vstřebává, pokožku zjemňuje a je výraznou pomocí při zmírnění a eliminaci vrásek, strií, jizev a při nerovnoměrnosti pleti.

Zklidňuje pokožku a současně má aromaterapeutické vlastnosti - úžasně uklidňuje mysl díky levanduli, která je z něj cítit jako první. Skin repair je v českém názvu něco jako "napravovač kůže" - z toho si můžeme ihned odvodit, čím pro nás bude přínosem.

Tento produkt je oficiálně certifikován evropským autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí. (POZOR – kategorie „ORGANICKÝ“ lze uvádět pouze u schválených a certifikovaných produktů).

Hlavní složky:
•Organický esenciální olej z levandule
•Organický olej z červených šípků
•Organický olej z jojoby
•Organický olej z pšeničných klíčků
•Organický extrakt z měsíčku
•Organický olej ze slunečnice
•Organický brutnákový olej
•Vitamín E

Čistota produktu
- Všechny složky jsou 100% aktivní

- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky

- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany

- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.
Složení:
Bio Helianthus Annuus Seed Oil, Bio Rosa Canina Fruit Oil, Bio Simmondsia Chinensis Seed Oil, Bio Borago Officinalis Seed Oil, Bio Triticum Vulgare Germ Oil, Bio Calendula Officinalis Flower extract, Bio Lavandula Angustifolia Oil, Tocopherol, Geraniol*, Linalool*, Limonene*

* přirozené látky vyskytující se v esenciálních olejích.

Obsahuje: biooleje ze slunečnice, šípku, jojoby, brutnáku, pšeničných klíčků, levandule a extrakt z měsíčku

Pleťový olej.
Dávkování:
Olej je vhodný k aplikaci na obličej, popřípadě další části těla 2x denně. Ideální doba aplikace: večer cca 1 hodinu před spaním. Určeno k zevnímu použití. Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém, chladném místě mimo dosah slunečního záření. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Měrná cena: 323 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna