CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Skin serum 50 ml

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:93072401
Výrobce:Zinzino
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 939 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 1 229 Kč ! Klikněte zde »
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Skin serum 50 ml

Skin Serum s 24-hodinovým účinkem na obličej a krk redukuje jemné linky a vrásky. Přispívá k obnovení mezibuněčné hmoty, omlazuje tak pokožku a dodává jí pevnost a pružnost.

Hlavní přínosy:
- Hydratuje a vyhlazuje pokožku
- Zlepšuje pružnost a sílu pokožky
- Snižuje tvorbu jemných i hlubších vrásek
- Zmenšuje velikost pórů

Exponovaná kůže (na rukou a obličeji) stárne rychleji než neexponovaná kůže, protože mnoho příznaků stárnutí je způsobeno vnějšími faktory. Patří mezi ně sluneční záření, cigaretový kouř a látky znečišťující životní prostředí, které produkují volné radikály poškozující kůži. Existují také vnitřní faktory. Pokud je metabolismus kůže optimální, je poškození opraveno a matrice udržována. Špatná výživa ale urychluje poškození matice a zpomaluje její regeneraci. To vede ke zvýšenému ničení matice a urychluje tvorbu jemných a hlubších vrásek. Péče o pleť by se měla zabývat příčinami stárnutí a také jeho viditelnými příznaky. Skin Serum tak činí pomocí ochrany, opravy a přestavby matrice. Je to vysoce účinný samostatný produkt.

Sluneční světlo způsobuje stárnutí kůže narušením ECM. Zinzino Skin Serum obsahuje 4 účinné látky, které blokují tuto klíčovou část procesu stárnutí ve 4 různých fázích.
- skvalan
- 1,3/1,6 beta-glukany
- tokoferoly a tokotrienoly
- olivové polyfenoly

Kožní buňky zvané fibroblasty opravují ECM vytvářením nového kolagenu, elastinu a dalších mikrovláken. Skin Serum obsahuje 2 účinné složky, které zvyšují aktivitu fibroblastů dvěma komplementárními způsoby.
- heptapeptid mědi
- 1,3/1,6 beta-glukany

Obnovou ECM hydratuje a vyhlazuje pokožku, čímž zvyšuje její pružnost a sílu. Snižuje tvorbu jemných i hlubších vrásek. Obnova vyžaduje čas, a tak za účelem dosažení rychlejších výsledků sérum dodává pleti 2 rychle působící sloučeniny pro okamžitý účinek.
- měsíček (protizánětlivý prostředek)
- kyselina hyaluronová (hydratační činidlo)

Lidská kůže se skládá ze tří hlavních vrstev tkáně: pokožky, škáry a podkožního vaziva. Extracelulární matrice (ECM), jemná síť mikrovláken, je složena ze sloučenin jako kolagen, elastin a kyselina hyaluronová. ECM je přítomna v pokožce i škáře a dodává kůži pevnost a pružnost. Složky v Zinzino Skin Serum jsou zaměřené směrem k ECM v obou vrstvách.

Skin Serum obsahuje stopy beta-karotenu, přírodního barviva vyskytujícího se v mnoha druzích ovoce a zeleniny. Opakované použití séra vytváří jemnou zlatou záři – stejný zdravý a atraktivní nádech spojený se zdravou výživou.

Dále je přidáno bambucké máslo, tuk na bázi ořechů a Helianthus annuus, slunečnicový olej, oba s dobrými hydratačními vlastnostmi, dále Chondrus, mořské řasy, které mají jak hydratační, tak UV ochranný účinek. Sepiolit, minerální jíl, se přidává pro své antiseptické a hojivé účinky na kůži, zatímco Avena Sativa, ovesný extrakt, přináší úlevu podrážděné pokožce, betain na podporu vodní rovnováhy v buňkách a také kvůli jeho protizánětlivým vlastnostem.

Skin Serum neobsahuje žádné přidané vůně. Jeho slabé neutrální aroma pochází z jeho přírodních aktivních složek (jako beta-glukany). Nemíchá se s jinými použitými vůněmi nebo parfémy. Kromě toho neobsahuje parabeny.

Schváleno organizací THE VEGAN SOCIETY.
Složení:
Voda, glycerin, ethylestery bambuckého másla, ovocný extrakt olea europaea (olive), květinový extrakt z měsíčku officinalis, skvalan, sepiolitový extruakt, betain, methylhakrylátový křížový polymer, pektin, xantanová guma, chondrus crispus, avena sativa (oves), výtažky z mouky, sorbitan saprylát, propandiol, kyselina benzoová, polyvinylalkohol, kyselina glykolová, kyselina mléčná, měděný palmitoyl-heptapeptid-14, palmitát heptapeptid-15, tokoferol, olej ze semen helianthus annuus (slunečnice), polysacharidy kvasinek, hylauronát sodný, hydroxid sodný, beta-karoten.
Dávkování:
Pro dosažení nejlepších výsledků nanášejte v malém množství ráno a večer na obličej a krk. Spotřebujte do 12 měsíců po otevření.Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí a vyhýbejte se kontaktu s očima. Tento produkt nenahrazuje každodenní používání ochrany před sluncem.

Měrná cena: 1 939 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna