CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Slippery elm jilm červený 113 g

0x
I
Z
 
Kód zboží:85367115
Výrobce:Now Foods - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:399 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Slippery elm jilm červený 113 g

Jilm červený (Ulmas fulva) je strom pocházející ze Severní Ameriky, z jehož vnitřní kůry se vyrábí prášek. Tradiční bylinkáři ji používají již více než 100 let.
Údajně ji také používali severoameričtí indiáni a první kolonizátoři jako nouzové jídlo v obdobích nedostatku. Jeho kůra je známá svými složkami, které mohou pomoci zklidnit tkáň GI traktu.
Složení:
Jilm červený, prášek (Ulmus fulva) (kůra).

Neobsahuje kvasnice, pšenici, lepek, sóju, mléko, vejce, ryby, mořské plody nebo ořechy. Vyrobeno v zařízení dodržujícím správnou výrobní praxi (GMP), které zpracovává další ingredience obsahující tyto alergeny. Vhodné pro vegetariány a vegany.
Nutriční informace v jedné dávce:
Sacharidy - uhlohydráty1 g
Energetická hodnota5 kCal
Nutriční informace v jedné dávce:
Jilm červený prášek 1500 mg
Dávkování:
Červený jilm můžete užívat jako čaj. Zamíchejte až 28 g prášku (1/4 balení) do 1/2 litru vody (nebo 1 čajovou lžičku prášku do 1 šálku vody) a několik minut lehce povařte za stálého míchání. Nechte vychladnout, přidejte med a pomalu popíjejte nebo kloktejte. Vypijte malý šálek (180 ml) 3-4x denně. Upozornění: Určeno pouze pro dospělé. Jste-li těhotná nebo kojíte, užívejte pouze, doporučí-li vám to váš lékař. Trpíte-li onemocněním, nebo užíváte-li léky, poraďte se před užitím tohoto přípravku s lékařem. Může docházet k přirozené změně barvy produktu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Obal prosím recyklujte.

Měrná cena: 399 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Echinacea třapatka nachová 120 kapslí Echinacea purpurea

IMMUNIZER! 60 rostlinných kapslí

Methionin 100 kapslí

Zázvor mletý 300g Zingiber officinale




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna