CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Damiána 600mg 90 kapslí

0x
 
Kód zboží:37067121
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:252 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Damiána 600mg 90 kapslí

Damiána, latinsky Turnera diffusa, je bylina, která pochází především z Mexika a Jižní Ameriky. Je ceněná v tradičním léčitelství pro její možné pozitivní účinky na nervový systém a podporu celkové relaxace. Po staletí je uznávaná pro své schopnosti posilovat vitalitu a zvýšit sexuální touhu.
Doplněk stravy obsahuje výtažek z listů damiány, které se vyznačují vysokým obsahem biologicky aktivních látek, jako jsou flavonoidy, kofein a nebo beta karoten.
Damiána je ideální volbou pro udržení správné hladiny krevního cukru v krvi, pro kontrolu tělesné hmotnosti a pro podporu normálních kognitivních funkcí, jako je vnímání, jednání a reakce.
Složení:
Obsah v 1 kapsli HMOT. %DRHP
DAMIÁNA PRAVÁ 600 mg *
* Denní referenční hodnota přijmu v 1 kapsli není stanovena.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Damiana300 mg
Dávkování:
2-4 kapsle denně. Kapsli spolkněte a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Účinek se dostaví za 30 minut až 2 hodiny. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na spodní straně obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění: Začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Nevhodný pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Turmeric 400mg 90 kapslí Organic

Kidney MAX 30 kapslí

Detox 6 forte 90 kapslí

Grape seed extract 90 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna